gaber 2 Odkrito.si

Slovenski športnik tik po porodu ovekovečil ...

Andrej Nahtigal Svet24.si

Poslovil se je zvezdnik Usodnega vina

meghan markle-6 Svet24.si

Panika: objavljene gole fotografije Meghan Markle?...

volitve v rusiji, dvojno glasovanje Svet24.si

FOTO: Enojajčni dvojčki? Ne, zabaviščni park ...

Kendall Jenner Najstnica.si

Kendall Jenner ima kar tri tatuje!

indira2 Njena.si

Kje je Indira? Njena osebnost je neprepoznavna …

Burak Özçivit poroka Njena.si

Burak o govoricah: Se ločuje ali bo postal očka?

Slovenija

Osumljenec Stefan trdi, da naj bi ga Tič z nožem silil v spolni odnos

Deli na:
Osumljenec Stefan trdi, da naj bi ga Tič z nožem silil v spolni odnos

Foto: Bobo

Policisti danes nadaljujejo preiskavo dogodka, v katerem naj bi v nedeljo 20-letnik do smrti zabodel 44-letnega igralca Gašperja Tiča.

Osumljenec, po poročanju Večera gre za 20-letnega Stefana Cakića, je še v policijskem pridržanju, policisti pa nadaljujejo z ogledom kraja dogodka in zbiranjem obvestil. Policistom naj bi osumljenec dejal, da sta se s Tičem najprej družila v ljubljanskem lokalu, nato pa sta šla k igralcu domov. Tam naj bi se sporekla, Tič pa je prvi pograbil za nož, po pisanju Večera trdi Cakić.

Po informacijah Dnevnika sta usodnega nedeljskega jutra še skupaj popivala v Box baru nasproti železniške postaje. Taksi ju je nato okrog šeste ure zjutraj pripeljal na Trubarjevo 24. Glede na izjavo aretiranega naj bi ga Tič z nožem silil v spolni odnos, Cakić pa naj bi se branil. Na Tičevem truplu so sicer policisti odkrili več kot deset vbodnih ran, še piše Dnevnik.

Ljubljanski policisti so mrtvega igralca našli v nedeljo zjutraj v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Po podatkih policije se je sprl z 20-letnikom. Slednji je z ostrim predmetom poškodoval igralca, ki je zaradi poškodb na kraju umrl. 20-letniku so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost.

Osumljenec je še vedno v policijskem pridržanju in ga še niso prepeljali pred preiskovalnega sodnika. V pridržanju je sicer lahko največ 48 ur.

Sicer pa policisti, kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, nadaljujejo z zbiranjem obvestil, s katerim bodo razjasnili tudi ozadje spora med osumljencem in žrtvijo. Prav tako bodo danes opravili obdukcijo, policisti pa nadaljujejo tudi z ogledom kraja dogodka.