Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Osumljenec Stefan trdi, da naj bi ga Tič z nožem silil v spolni odnos

Deli na:
Osumljenec Stefan trdi, da naj bi ga Tič z nožem silil v spolni odnos

Foto: Bobo

Policisti danes nadaljujejo preiskavo dogodka, v katerem naj bi v nedeljo 20-letnik do smrti zabodel 44-letnega igralca Gašperja Tiča.

Osumljenec, po poročanju Večera gre za 20-letnega Stefana Cakića, je še v policijskem pridržanju, policisti pa nadaljujejo z ogledom kraja dogodka in zbiranjem obvestil. Policistom naj bi osumljenec dejal, da sta se s Tičem najprej družila v ljubljanskem lokalu, nato pa sta šla k igralcu domov. Tam naj bi se sporekla, Tič pa je prvi pograbil za nož, po pisanju Večera trdi Cakić.

Po informacijah Dnevnika sta usodnega nedeljskega jutra še skupaj popivala v Box baru nasproti železniške postaje. Taksi ju je nato okrog šeste ure zjutraj pripeljal na Trubarjevo 24. Glede na izjavo aretiranega naj bi ga Tič z nožem silil v spolni odnos, Cakić pa naj bi se branil. Na Tičevem truplu so sicer policisti odkrili več kot deset vbodnih ran, še piše Dnevnik.

Ljubljanski policisti so mrtvega igralca našli v nedeljo zjutraj v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Po podatkih policije se je sprl z 20-letnikom. Slednji je z ostrim predmetom poškodoval igralca, ki je zaradi poškodb na kraju umrl. 20-letniku so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost.

Osumljenec je še vedno v policijskem pridržanju in ga še niso prepeljali pred preiskovalnega sodnika. V pridržanju je sicer lahko največ 48 ur.

Sicer pa policisti, kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, nadaljujejo z zbiranjem obvestil, s katerim bodo razjasnili tudi ozadje spora med osumljencem in žrtvijo. Prav tako bodo danes opravili obdukcijo, policisti pa nadaljujejo tudi z ogledom kraja dogodka.