Hajni Blagne Dobra karma

Mlajši brat Helene Blagne že 40 let živi ...

I-rosvita pesek-pl004 Svet24.si

Morda pa je še čas za streznitev in lepše ...

ivan zidar pl Reporter.si

Vojna zakoncev Zidar (2.): Osebni stečaj Ivana ...

Janša in Pivec Svet24.si

Političarke, ki jih odnaša kljub zaupanju ...

Screenshot 2020-04-14 at 13.53.29 Necenzurirano

Ne STA, Urbanija pretaka javni denar v zasebne ...

Anne Hathaway Odkrito.si

Anne Hathaway odkrila svojega največjega ...

Cennet Solze v raju Njena.si

Solze v raju: To je moški, ki ga zasebno ljubi ...

Slovenija

»Za bruhat« in »represija« je besnel Kranjčan, ko je dobil 800 evrov kazni, ker je na javni površini pojedel rogljiček (VIDEO)

Deli na:
»Za bruhat« in »represija« je besnel Kranjčan, ko je dobil 800 evrov kazni, ker je na javni površini pojedel rogljiček (VIDEO)

Foto: Facebook

Inšpektorju, ki me je oglobil, sporočam, da razumem njegovo prepotentnost, na Facebooku piše Gašper Bizjak. Kranjčana je v centru Kranja zdravstveni inšpektor oglobil, ker je na javni površini pojedel rogljiček, pri tem pa seveda ni nosil maske.

»Ko 'prave' potence ni več, ostane samo še izživljanje nad civilisti,« je besen Bizjak, ki je na Facebooku objavil video svojega pogovora s policistoma in inšpektorjem, ki mu je napisal kazen. »Za bruhat. Bi mu povedal osebno, ga čakam pred občino; pa se skriva na terenu,« je dodal.

Bizjakova soproga Katja Bizjak Kralj je prav tako na Facebooku opisala, kako si je družina prislužila kazen: »Samo v vednost... zunaj na sprehodu ne smete jest kifeljcka! Danes v centru Kranja, kjer ni bilo zive duse, sva si z mozem dovolila razdeliti rogljic, ki ga nasa dojencica v vozicku ni mogla vec pojest. Masko sem si dala pod brado in pozulila tisto tretjino rogljica. Do nas pristopi 6 oseb (2 policista, 2 redarja in 2 inspektorja). Nisem se do konca prezvecila, ko nas popisejo, razlozijo kaj vse krsimo in pricakujemo placilni nalog... 800 eur ker smo na javni povrsini, kjer dalec okoli ni bilo nobenega, jedli rogljicek! 9 let star sin, z masko na obrazu, se je tresel od strahu. sLOVEnija.«

Loading...