Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

»Za bruhat« in »represija« je besnel Kranjčan, ko je dobil 800 evrov kazni, ker je na javni površini pojedel rogljiček (VIDEO)

Deli na:
»Za bruhat« in »represija« je besnel Kranjčan, ko je dobil 800 evrov kazni, ker je na javni površini pojedel rogljiček (VIDEO)

Foto: Facebook

Inšpektorju, ki me je oglobil, sporočam, da razumem njegovo prepotentnost, na Facebooku piše Gašper Bizjak. Kranjčana je v centru Kranja zdravstveni inšpektor oglobil, ker je na javni površini pojedel rogljiček, pri tem pa seveda ni nosil maske.

»Ko 'prave' potence ni več, ostane samo še izživljanje nad civilisti,« je besen Bizjak, ki je na Facebooku objavil video svojega pogovora s policistoma in inšpektorjem, ki mu je napisal kazen. »Za bruhat. Bi mu povedal osebno, ga čakam pred občino; pa se skriva na terenu,« je dodal.

Bizjakova soproga Katja Bizjak Kralj je prav tako na Facebooku opisala, kako si je družina prislužila kazen: »Samo v vednost... zunaj na sprehodu ne smete jest kifeljcka! Danes v centru Kranja, kjer ni bilo zive duse, sva si z mozem dovolila razdeliti rogljic, ki ga nasa dojencica v vozicku ni mogla vec pojest. Masko sem si dala pod brado in pozulila tisto tretjino rogljica. Do nas pristopi 6 oseb (2 policista, 2 redarja in 2 inspektorja). Nisem se do konca prezvecila, ko nas popisejo, razlozijo kaj vse krsimo in pricakujemo placilni nalog... 800 eur ker smo na javni povrsini, kjer dalec okoli ni bilo nobenega, jedli rogljicek! 9 let star sin, z masko na obrazu, se je tresel od strahu. sLOVEnija.«