Katja Tratnik Odkrito.si

Voditeljica z leto dni starejšim Nemcem na ...

papež frančišek Svet24.si

VIDEO: Odmikal jim je prstan, ni hotel, da ga ...

Uroš Petisvet.si

V Medžugorju komunicira s Sveto Marijo, z ...

ljubljanska obvoznica, severna obvoznica Svet24.si

Ljubljanski avtocestni obroč z velikansko ...

andrej 02 Svet24.si

Žulj, ki po 40 letih še vedno žuli

01_Tanja_Žagar Njena.si

Iskreno priznanje Tanje Žagar šokiralo gledalce

Jessie J Najstnica.si

Jessie J pokazala celulit in navdušila

Slovenija

YouTube zvezdnica obljublja: "Vrnila se bom v Slovenijo in na meji s kladivom v roki branila mojo domovino"

Deli na:
YouTube zvezdnica obljublja: "Vrnila se bom v Slovenijo in na meji s kladivom v roki branila mojo domovino"

Foto: YouTube - Barbara Horvat

Barbara Horvat je Slovenka, ki že več kot dve leti živi v Los Angelesu in večinoma v angleščini ustvarja posnetke za svoj kanal na YouTubu Barbara4u2c. Ta ima že več kot 137 tisoč naročnikov.

Njeni najbolj priljubljeni videoposnetki so povezani s predstavljanjem Slovenije, slovenskega jezika, razlik med Slovenci in Slovaki ter podobnimi temami.

Njen najbolj ogledani posnetek je primerjava med evropskimi in ameriškimi dekleti z naslovom European vs. American girls, ki ima 1,6 milijona ogledov.

A v zadnjem času Barbara ustvarja veliko posnetkov, ki imajo izrazito politično usmeritev. V njih je med drugim kritična do politike odprtih meja, množičnega sprejemanja nezakonitih migrantov in se posmehuje nedavni odločitvi ljubljanske Filozofske fakultete, da bodo v pravnih dokumentih filozofske fakultete naslednja tri leta uporabljali zgolj ženski spol.Barbara, ki je postala svojevrstna slovenska Tomi Lahren, je 11. junija letos objavila posnetek z naslovom Slovenia could become a hotspot for 50.000 "refugees" (sl. Slovenija bi lahko postala migrantski žep za 50.000 »beguncev«).


V njem med drugim pozdravlja zmago SDS na državnozborskih volitvah in graja slovenske dominantne medije, ker pred volitvami niso poročali o novem migrantskem valu.

Na koncu posnetka, ki ima trenutno več kot 32 tisoč ogledov, pravi, da bo spremljala razvoj migrantske krize v Sloveniji: »To je moja domovina. Če bo treba, bom prišla domov in sama branila mejo. Stala bom tam. V eni roki bom imela majhno lopato, v drugi majhno kladivo. Stala bom tam in branila bom svojo domovino, če bom morala.«

Loading...