Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Walter Wolf: Slovenski kaviar komunisti so zrežirali zgodbo o Patrii in uničili Slovenijo

Deli na:
Walter Wolf: Slovenski kaviar komunisti so zrežirali zgodbo o Patrii in uničili Slovenijo

Foto: Bobo

Slovenijo vodijo kaviar komunisti, ki stojijo za političnim procesom Patria, Avstrija ima najbolj korumpirane banke v Evropi, avstrijski tožilec pa je idiot in lažnivec, je Walter Wolf grmel v intervjuju za avtrijski tednik News. Ta se je razpisal o Wolfovih težavah z avstrijskim (in mednarodnom) pravosodjem in tudi o aferi Patria.

Državni tožilec se je zlagal, da živim življenje plejboja, nato pa se je pretvarjal, da se je zmotil, je razložil, zakaj je tožilca med sojenjem označil za lažnivca in idiota. Še zdaleč nisem plejboj, Wolf zavrača pripombo novinarja, da je v sedemdesetih, ko je imel še svoje moštvo v Formuli 1, res tako živel.

Ne moti ga, da ga lovi Interpol, zaradi česar ne more potovati v Evropo, še manj, da mu za ovratnik diha slovensko pravosodje. "Šel bom do Evropskega sodišča v Strasbourgu in zmagal bom," je odločen. V vsej zgodbi o Patrii ni niti enega dokaza, vztraja, zaporni nalog v Sloveniji pa je bil izdan le zato, ker ga ni bilo na sodišče, pojasnjuje. A kaj naj bi storil, se brani - zadela me je kap in moj kanadski zdravnik mi je prepovedal potovanje.

Proces v Sloveniji je označil za farso. "Vse skupaj je politična igra, nič drugega." Tožilstvo laže, pravi. "Trdijo, da sem se z Janšo srečal v hiši mariborskega župana, a ta nima hiše, tudi me ne pozna," odgovarja in vztraja: "Z Janšo se nisem srečal."

Za procesom stoji slovenska levica, Milan Kučan s svojo druščino, trdi Wolf. "V resnici so vsi še vedno komunisti, tudi če si zdaj pravijo socialdemokrati ali karkoli že. Nekoč so bili komunisti in še danes so komunisti."



Wolf sicer "ljubi komuniste", a le mrtve. Komunisti in nacisti so zanj najhujši. A slovenski politiki za poslovneža iz Kanade niti niso  pravi komunisti, temveč kaviar komunisti.

Slovenija je bankrotirana, Slovenija gre po poti Cipra, pravi, in za to se ima zahvaliti tem kaviar komunistom in njihovi korupciji. "Uničili so državo in zato Slovenija nima možnosti." Slovenija je po njegovem najbolj korumpirana država v Evropi, še bolj kot Avstrija.

Avstrija ima najbolj korumpirane banke v Evropi, je nato pojasnil začudenemu novinarju. "Morda so bolj korumpirane le še v kaki Ruandi ali v Kongu."

Sam nimam težav z avstrijskimi bankami, one imajo težave z menoj, je nadaljeval. In sicer Erste Bank, ki naj bi vplivala na eno manjšo avstrijsko banko, ki je Wolfa obtožila pranja denarja. S tem se je začela vsa zgodba o Patrii v Avstriji, v Sloveniji in na Finskem, pravi Wolf.