Femme fatale: Snežana Vukmirović Odkrito.si

Slovo lepe slovenske športnice

krogla Svet24.si

Vse velike skrivnosti lepih magičnih krogel

maček, ura, poletni čas, nastavitev ure Svet24.si

Ne pozabite, ponoči premikamo ure!

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

Dragojevič Njena.si

Oliver Dragojević se bori!

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

Slovenija

Vroča kri na shodu Odbora 2014: Vzel berglo in ga z njo udaril

Deli na:
Vroča kri na shodu Odbora 2014: Vzel berglo in ga z njo udaril

Foto: twitter

Ob včerajšnjem shodu Odbora 2014 pred ljubljansko sodno palačo je prišlo do kršitve reda in miru, pri čemer je bila ena oseba poškodovana.

Po neuradnih informacijah naj bi se sporekla podpornik shoda in nasprotnik njihovih stališč. Skupil naj bi jo slednji, odpeljal ga je rešilec.

Policija informacije o dogodku še zbira, potrdili pa so, da je en občan drugega udaril z invalidskim pripomočkom in ga tako poškodoval, da so poklicali reševalce.

Pred sodno palačo so ostali znaki dogodka, tudi zlomljena bergla. Ali je bil razlog za dogodek res povezan s stališči, ki jih zagovarja Odbor 2014, še ni jasno. Po nekaterih pričevanjih pa naj bi med shodom nasprotna stališča glasno izražal občan, ki je bil v bližini. Zato naj bi se z drugim, ki naj bi stališča Odbora2014 podpiral, sporekla, slednji pa naj bi nasprotniku vzel berglo in ga z njo udaril.

STA je prošnjo za komentar poslala tudi predsedniku Odbora 2014 Alešu Primcu ter nekaterim udeležencem shoda. Odgovore še čaka.

Na današnjem shodu, ki sicer redno potekajo pred sodno palačo že od sojenja v zadevi Patria, so se med drugim zavzeli za pravično sodstvo in izrazili podporo Milku Noviču, nedavno obsojenemu za umor nekdanjega direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika, saj verjamejo, da je nedolžen. Kot so navedli na Twitterju, pa je eden od udeležencev, Vili Kovačič, napovedal tudi ustanovitev Odbora za osvoboditev Milka Noviča.

Po shodu bo javna tribuna o zlorabah v pravosodju, so napovedali na spletni strani Odbora.