pozar2.resized Svet24.si

FOTO: Velika hala je gorela kot bakla

IMG-1488434172d8b4131d30e792e08badfd-V Svet24.si

FOTO: Huda nesreča na gorenjski avtocesti: ...

marinka-pečjak Svet24.si

Pionirka novih jedi in okusov v slovenskih ...

miran mihelic-facebook2 Reporter.si

Nepotizem in klientelizem v državni agenciji: od ...

božo-dimnik Necenzurirano

Vsa naključja Boža Dimnika #komentar

Damjan Murko Odkrito.si

Kako daleč bo šel Damjan Murko?

kubiak Ekipa24.si

Takole je Poljak skočil na URNAUTA! Poglejte si ...

Slovenija

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc je pripravljena voditi Slovenijo. Bo ustanovila stranko skupaj z Zorčičem in Slugo?

Deli na:
Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc je pripravljena voditi Slovenijo. Bo ustanovila stranko skupaj z Zorčičem in Slugo?

Violeta Bulc - Foto: Primož Lavre

Nekdanja evropska komisarka Violeta Bulc je bila v svojih zapisih že kritična do politike SMC pod vodstvom Zdravka Počivalška. V izjavi za Reporter je podprla ustanovitev nove stranke, zdravo jedro zanjo vidi v nepovezanih poslancih pod vodstvom Igorja Zorčiča in Janje Sluga, sama pa je pripravljena voditi Slovenijo v obdobju transformacije in svežega zagona.

»Glede na obstoječi politični spekter, verjamem, da je v Sloveniji prostor za novo stranko, ki bi pa hkrati delovala kot povezovalna stranka. Mene, v nasprotju s slovensko politično doktrino, zanima vsebina in ljudje s svojo kredibilnostjo, ki dajejo vsebini obraz. Kakšna bo moja vloga na naslednjih volitvah, vam v tem trenutku se ne morem odgovoriti. Budno spremljam dogajanja, se pogovarjam z ljudmi in iščem povezovalne odgovore na ključna vprašanja. Gospod Zorčič, gospa Sluga in ostala dva nepovezana poslanca so gotovo zdravo jedro, ki je pokazalo, da zna samostojno razmišljati in se odločati. Zagotovo sem pripravljena tudi voditi Slovenijo v obdobju transformacije in svežega zagona, če bodo to že naslednje volitve, pa še ne vem.«

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24

Loading...