GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Vreme: Delno jasno s spremenljivo oblačnostjo

Deli na:
Vreme: Delno jasno s spremenljivo oblačnostjo

Stara Ljubljana - Foto: Bobo

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bo nastala kakšna kratkotrajna ploha. Dopoldne bo pihal zmeren jugozahodni veter, ki bo popoldne oslabel. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 12 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V ponedeljek bo zmerno do pretežno oblačno, v notranjosti lahko nastane kakšna ploha. Zjutraj bo ponekod po kotlinah megla. V Prekmurju in ponekod na Štajerskem bo pihal severozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 1, ob morju okoli 4, najvišje dnevne od 3 do 9, na Goriškem in ob morju do 12 stopinj Celzija.

Obeti: V torek bo spremenljivo oblačno, predvsem v Prekmurju bo še pihal severozahodni veter. V sredo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo predvsem v osrednji in vzhodni Sloveniji.

Vremenska slika: Nad Skandinavijo in državami ob Baltiku je območje nizkega, nad Francijo, Pirenejskim polotokom in zahodnim Sredozemljem pa območje visokega zračnega tlaka. Od severozahoda priteka k nam v višinah nekoliko hladnejši in občasno bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes in jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Predvsem v krajih severno in vzhodno od nas bodo popoldne nastale kratkotrajne plohe. V ponedeljek bo vreme podobno kot danes, le popoldanske plohe bodo manj verjetne.

Biovreme: Najbolj občutljivi ljudje bodo imeli z vremenom povezane težave, nekateri bolezenski znaki bodo okrepljeni. Priporočeno je dosledno upoštevanje morebitnih predpisanih diet in odmerkov zdravil ter večja previdnost.