pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Vreme: Danes pretežno oblačno, jutri pa sončno

Deli na:
Vreme: Danes pretežno oblačno, jutri pa sončno

Foto: Bobo

Danes bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodnih, južnih in jugovzhodnih krajih bodo še občasne padavine, deloma plohe, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 17, na Primorskem do 20 stopinj Celzija. Jutri bo sončno, po nižinah bo zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 10, ob morju do 15, najvišje dnevne od 16 do 20, na Primorskem do 23 stopinj Celzija.

Obeti: V ponedeljek in torek bo pretežno oblačno. V torek popoldne se bodo v zahodnih krajih pričele pojavljati rahle padavine.

Vremenska slika: Nad severnim Jadranom je plitvo ciklonsko območje, vremenska fronta se pomika prek naših krajev. Z južnim vetrom k nam priteka vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Zjutraj in dopoldne se bodo povsod prehodno pojavljale padavine, ki jih bo nekoliko več predvsem v krajih južno in jugovzhodno od nas. Popoldne bo v glavnem brez padavin. Jutri bo sončno, po nižinah bo dopoldne precej megle in nizke oblačnosti.

Biovreme: Vremenski vpliv bo obremenilen, veliko ljudi bo imelo z vremenom povezane težave, tudi nekateri bolezenski znaki bodo okrepljeni. Spanje v noči na soboto bo moteno. V soboto popoldne bo obremenitev postopoma slabela, ne bo pa povsem ponehala.