Revija Reporter
Slovenija

Marjan Šarec je zajahal traktor - kako debel bo njegov krompir? (VIDEO)

M. M.
1 2.229

11. apr. 2022 13:44 Osveženo: 13:49 / 11. 4. 2022

Deli na:

Marjan Šarec na traktorju

Facebook

Prvak LMŠ Marjan Šarec je na facebooku objavil predvolilni oglas, v katerem se med drugim prevaža s traktorjem.

»Živimo v časih, ko bi vsi vse radi takoj, ko bi radi pravzaprav brez velikega truda kaj dosegli,« začne Šarec svoj oglas, v katerem razlaga, da je že v otroštvu, ko so se v družini ukvarjali s kmetovanjem, spoznal, da se je treba za vsako stvar potruditi.



V podkrepitev svojih besed Šarec v garaži zažene traktor in se z njim zapelje do njive, ob kateri je nametan kup zemlje.

Kakšne načrte ima Šarec z njivo, ne vemo – po ugibanju uredništva bi jo lahko na njej posadil krompir. Kako debel bo, bo jasno čez nekaj mesecev.

Šarec sicer gledalcu ne pokaže, kako se dejansko spozna na kmetijska opravila – po nekaj sekundah vožnje traktor parkira in nato začne volivcem razlagati, zakaj naj bi bil prav on najboljša izbira na volitvah 24. aprila.

V preostanku videa se pohvali s svojim županovanjem Kamniku, kjer je občino vodil osem let, in izpostavi še svoje poslance, ki so menda »dobra ekipa« za volitve. Sledi posnetek Šarca na Prešernovem trgu v Ljubljani, ob čemer pove: »Iti sproščeno po ulici med ljudmi in se jih ne bati, to je poseben privilegij.«

Video nato pokaže njegova srečanja z nasmejanimi ljudmi, ki se mu jih menda ni treba bati, nadaljuje pa se s Šarcem na Trgu republike pred državnim zborom, ob čemer se pohvali, da je bil v opoziciji še kako aktiven.

Na njivo in traktor se žal ne vrne, tako da ne izvemo, kako spreten je dejansko s traktorjem.