Revija Reporter
Slovenija

Violeta Tomič, nisi dobrodošla, so na vasi naganjali poslanko Levice (FOTO)

M. M.
7 3.360

31. avg. 2021 10:13 Osveženo: 10:14 / 31. 8. 2021

Deli na:

Plakat "Nisi dobrodošla" je v Orovi vasi pri Polzeli pričakal poslanko Levice Violeto Tomić.

Poslanka je v Savinjski dolini obiskala Društvo za zaščito konj, v vasi pa jo je presenetil plakat na oglasni tabli. K njeni fotografiji in napisu "nisi dobrodošla" je neznani avtor dodal še risbico svinje.

Društvo v Orovi vasi skrbi za živali, "ki so jih lastniki tako močno zanemarili, da niti za hrano niso bile primerne, zato je veterinarska inšpekcija odredila odvzem," na facebooku piše Tomićeva.

"Zdaj se humanitarke posvečajo naboru prostovoljnih prispevkov, skrbi za bolne rešene živali in njihovi vsakodnevni oskrbi. Plemenito in požrtvovalno delo, brez prostega dneva. Zemljo najemajo, sosedje jih sovražijo, saj počnejo za njihovo razumevanje prav absurdne reči, saj je po njihovo žival koristna le, če ima uporabno vrednost," je napadla vaščane Orove vasi.

"Lep in dober namen jim zbuja nelagodje in slabo vest. Najbrž mi je tudi zato mladenič,  skoraj otrok navrgel, da sem "nedostojen obisk" v njihovem kraju. V farovžu bo pohvaljen, saj vsi dobro vedo, da žival nima duše," ni mogla iz svoje kože Tomićeva.