Jure Ličen s Sofio Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Verižno trčenje v predoru Jasovnik, nastala je le materialna škoda

Deli na:
Verižno trčenje v predoru Jasovnik, nastala je le materialna škoda

Foto: Bobo

Zaradi verižnega trčenja v predoru Jasovnik je bil na štajerski avtocesti med priključkoma Trojane in Vransko proti Mariboru nekaj časa zaprt prehitevalni pas.

V verižnem trčenju v predoru Jasovnik na štajerski avtocesti med priključkoma Trojane in Vransko proti Mariboru, kjer so že odstranili posledice prometne nesreče, je nastala le materialna škoda, zaradi slabega počutja pa so eno izmed udeleženk odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, so sporočili z ljubljanske policijske postaje.

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je voznik tovornega vozila zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji v predoru Jasovnik trčil v dve vozili pred seboj. Zaradi slabega počutja ene izmed udeleženk so na kraj nesreče poklicali tudi reševalno vozilo, vozniku tovornega vozila pa so policisti izdali plačilni nalog.

Na omenjenem odseku se je po navedbah policije zgodila še ena prometna nesreča, v kateri je prav tako nastala le materialna škoda. Udeleženci so se o škodi dogovorili med seboj.

Tako zaradi prometne nesreče, kot tudi običajne jutranje konice, je nastala kolona vozil, promet pa je bil v celotni sproščen okoli 10. ure, so še sporočili.

Na štajerski avtocesti med priključkoma Trojane in Vransko proti Mariboru so posledice prometne nesreče že odstranili, poroča prometnoinformacijski center.