islamska država Svet24.si

Talibani odsekali eno od glav Islamske države

Dione Quirino, Amanda Cassia Lopes Svet24.si

Ljubosumna ženska zastrupila bivšega in njegovo ...

darja-gajšek Svet24.si

S pomočjo Lojzeta Slaka spoznala moč glasbe

hisa bazen snezic novigrad pl1 Reporter.si

Nepremičninski imperij Janševega svetovalca Roka...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

franc marija Njena.si

Nova glava družine preseneča z drugačnim ...

poljska slovenija katovice pm Ekipa24.si

Svinjarija! SLOVENCI so se morali po škandalu z ...

Slovenija

V Reporterju št. 26

Deli na:

V novi številki tednika Reporter razkrivamo sramotni epilog afere Rdeči križ. Na novomeškem delovnem sodišču je pred kratkim padla še ena zadeva zoper nekdanjega generalnega sekretarja Mirka Jeleniča, ki je humanitarno organizacijo oškodoval za več kot sto milijonov tolarjev. Primer Jelenič tako ni le za zmeraj prizadel ugleda Rdečega križa, ampak pomeni sramotno spričevalo slovenskega pravosodja. V Reporterju objavljamo intervju s filozofom in urednikom Nove revije dr. Branetom Senegačnikom, ki med drugim pravi, da gospod v katrci z Armanijevo obleko, po Sloveniji prodaja ptičje mleko. Objavljamo tudi pretresljivo življenjsko zgodbo političnega emigranta Franca Turšiča, ki je prehodil dolgo pot od mariborskega zapora do Elizejske palače. Karikaturo o nastajanju Pahorjeve vladne koalicije je narisal legendarni Miki Muster, v Reporterju  pa najdete tudi kolumne Vinka Vasleta, Zlate Krašovec, Boštjana M. Turka in arhitekta Janeza Suhadolca. Več v tiskani izdaji.

V novi številki tednika Reporter razkrivamo sramotni epilog afere Rdeči križ. Na novomeškem delovnem sodišču je pred kratkim padla še ena zadeva zoper nekdanjega generalnega sekretarja Mirka Jeleniča, ki je humanitarno organizacijo oškodoval za več kot sto milijonov tolarjev. Primer Jelenič tako ni le za zmeraj prizadel ugleda Rdečega križa, ampak pomeni sramotno spričevalo slovenskega pravosodja.

V Reporterju objavljamo intervju s filozofom in urednikom Nove revije dr. Branetom Senegačnikom, ki med drugim pravi, da gospod v katrci z Armanijevo obleko, po Sloveniji prodaja ptičje mleko. Objavljamo tudi pretresljivo življenjsko zgodbo političnega emigranta Franca Turšiča, ki je prehodil dolgo pot od mariborskega zapora do Elizejske palače.

Karikaturo o nastajanju Pahorjeve vladne koalicije je narisal legendarni Miki Muster, v Reporterju  pa najdete tudi kolumne Vinka Vasleta, Zlate Krašovec, Boštjana M. Turka in arhitekta Janeza Suhadolca.

Več v tiskani izdaji.

Loading...