Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

V Reporterju št. 26

Deli na:

V novi številki tednika Reporter razkrivamo sramotni epilog afere Rdeči križ. Na novomeškem delovnem sodišču je pred kratkim padla še ena zadeva zoper nekdanjega generalnega sekretarja Mirka Jeleniča, ki je humanitarno organizacijo oškodoval za več kot sto milijonov tolarjev. Primer Jelenič tako ni le za zmeraj prizadel ugleda Rdečega križa, ampak pomeni sramotno spričevalo slovenskega pravosodja. V Reporterju objavljamo intervju s filozofom in urednikom Nove revije dr. Branetom Senegačnikom, ki med drugim pravi, da gospod v katrci z Armanijevo obleko, po Sloveniji prodaja ptičje mleko. Objavljamo tudi pretresljivo življenjsko zgodbo političnega emigranta Franca Turšiča, ki je prehodil dolgo pot od mariborskega zapora do Elizejske palače. Karikaturo o nastajanju Pahorjeve vladne koalicije je narisal legendarni Miki Muster, v Reporterju  pa najdete tudi kolumne Vinka Vasleta, Zlate Krašovec, Boštjana M. Turka in arhitekta Janeza Suhadolca. Več v tiskani izdaji.

V novi številki tednika Reporter razkrivamo sramotni epilog afere Rdeči križ. Na novomeškem delovnem sodišču je pred kratkim padla še ena zadeva zoper nekdanjega generalnega sekretarja Mirka Jeleniča, ki je humanitarno organizacijo oškodoval za več kot sto milijonov tolarjev. Primer Jelenič tako ni le za zmeraj prizadel ugleda Rdečega križa, ampak pomeni sramotno spričevalo slovenskega pravosodja.

V Reporterju objavljamo intervju s filozofom in urednikom Nove revije dr. Branetom Senegačnikom, ki med drugim pravi, da gospod v katrci z Armanijevo obleko, po Sloveniji prodaja ptičje mleko. Objavljamo tudi pretresljivo življenjsko zgodbo političnega emigranta Franca Turšiča, ki je prehodil dolgo pot od mariborskega zapora do Elizejske palače.

Karikaturo o nastajanju Pahorjeve vladne koalicije je narisal legendarni Miki Muster, v Reporterju  pa najdete tudi kolumne Vinka Vasleta, Zlate Krašovec, Boštjana M. Turka in arhitekta Janeza Suhadolca.

Več v tiskani izdaji.