Zaljubljena Naomi Odkrito.si

Zaljubljena Naomi Campbell

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. marca

Bastian Schweinsteiger Ana Ivanovic Svet24.si

Priljubljena športnika prvič postala starša

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

ivica 1 Njena.si

Zvezde plešejo: Je res prestara za metanje po ...

Zala Đurić Ribič in Tanja Ribič Njena.si

Tanja Ribič odhaja v New York

Slovenija

Po sporu z 20-letnikom je nasilne smrti umrl igralec Gašper Tič

Deli na:
Po sporu z 20-letnikom je nasilne smrti umrl igralec Gašper Tič

Foto: Bobo

V obračunu, v katerem je 20-letnik danes do smrti zabodel 44-letnika, je umrl priljubljeni igralec Gašper Tič, je za STA potrdila Simona Belle iz Mestnega gledališča ljubljanskega (MGL).

Tič, ki je bil tudi predsednik Združenja dramskih umetnikov Slovenije, je bil sicer v svoji igralski karieri najbolj zvest prav MGL.

V omenjenem gledališču se je Tič zaposlil leta 1997. Po sedmih letih je za leto dni hišo zapustil, a se je leta 2005 spet vrnil. Kot piše spletni časnik Dnevnik, je ustvaril vrsto izstopajočih likov. Za svoje delo je med drugim prejel Severjevo nagrado.

Ukvarjal se je tudi s pisanjem, gledališko režijo, pogosto v ljubiteljskih gledališčih, in pedagogiko, med drugim je v Šentjakobskem gledališču režiral igri Bog Woodyja Allena in komedijo po motivih del različnih avtorjev Tičja kletka. Za stvaritev lika Ana Liza v oddaji Spet doma na RTV Slovenija je leta 2006 prejel viktorja za posebne dosežke, še piše spletni medij.

Ljubljanski policisti so igralca mrtvega našli danes zjutraj v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Po podatkih policije se je sprl z 20-letnikom. Slednji je z ostrim predmetom poškodoval igralca, ki je zaradi poškodb na kraju umrl. 20-letniku so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost, so sporočili s policije.