zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

chynna deese, lucas robertson Svet24.si

Spoznala sta se na Hrvaškem, umorili so ju v ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

natakar Svet24.si

Pomanjkanje kadra: Natakar, »špricar«, prosim! ...

Dijana Milojković Svet24.si

Dijana se je borila kot levinja, bilo je zaman: ...

Tanja Postružnik Njena.si

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje...

rasema kosovar2 Njena.si

Rasema pokazala, kako vroče jo je ljubil ...

Slovenija

Po sporu z 20-letnikom je nasilne smrti umrl igralec Gašper Tič

Deli na:
Po sporu z 20-letnikom je nasilne smrti umrl igralec Gašper Tič

Foto: Bobo

V obračunu, v katerem je 20-letnik danes do smrti zabodel 44-letnika, je umrl priljubljeni igralec Gašper Tič, je za STA potrdila Simona Belle iz Mestnega gledališča ljubljanskega (MGL).

Tič, ki je bil tudi predsednik Združenja dramskih umetnikov Slovenije, je bil sicer v svoji igralski karieri najbolj zvest prav MGL.

V omenjenem gledališču se je Tič zaposlil leta 1997. Po sedmih letih je za leto dni hišo zapustil, a se je leta 2005 spet vrnil. Kot piše spletni časnik Dnevnik, je ustvaril vrsto izstopajočih likov. Za svoje delo je med drugim prejel Severjevo nagrado.

Ukvarjal se je tudi s pisanjem, gledališko režijo, pogosto v ljubiteljskih gledališčih, in pedagogiko, med drugim je v Šentjakobskem gledališču režiral igri Bog Woodyja Allena in komedijo po motivih del različnih avtorjev Tičja kletka. Za stvaritev lika Ana Liza v oddaji Spet doma na RTV Slovenija je leta 2006 prejel viktorja za posebne dosežke, še piše spletni medij.

Ljubljanski policisti so igralca mrtvega našli danes zjutraj v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Po podatkih policije se je sprl z 20-letnikom. Slednji je z ostrim predmetom poškodoval igralca, ki je zaradi poškodb na kraju umrl. 20-letniku so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost, so sporočili s policije.

Loading...