lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

glasba 11 Svet24.si

Janov uspeh: dobil tožbo!

Heather Locklear Svet24.si

Znana igralka poskušala narediti samomor

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

morje Petisvet

Morje čisti avro, tako se pozna

Jana Morelj Njena.si

Priljubljena vremenarka razkrila spol otroka

Slovenija

V audiju divje bežal pred policisti, na Lukovici pa beg končal s trčenjem v ograjo

Deli na:
V audiju divje bežal pred policisti, na Lukovici pa beg končal s trčenjem v ograjo

Foto: Arhiv Svet24

Policisti so na avtocesti v smeri Vrhnike v sredo v večernih urah želeli ustaviti voznika Audija, a ta njihovih znakov ni upošteval.

S pospešeno vožnjo je nadaljeval, zavil z avtoceste na regionalko, pri čemer je storil več prekrškov. Njegov pobeg se je zaključil na regionalni cesti v Lukovici pri Brezovici, ko je trčil v obcestno ograjo.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je 20-letni voznik z avtoceste zapeljal na izvozu Vrhnika, nato pa vožnjo nadaljeval po regionalni cesti nazaj proti Ljubljani, pri tem pa storil več prometnih prekrškov, med drugim prevozil rdečo luč na semaforju in nepravilno prehiteval.

Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je v Lukovici pri Brezovici trčil v obcestno ograjo. Voznik v nesreči ni bil poškodovan, v vozilu pa so bili še trije potniki. Po podatkih policije se je ena potnica v nesreči lažje poškodovala.

Policisti so ugotovili, da voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu je imel nameščene registrske tablice drugega vozila, hitri test za ugotavljanje prisotnosti prepovedanih drog in drugih psihoaktivnih snovi pa je bil za voznika pozitiven na konopljo, zaradi česar so mu odredili strokovni pregled. Policisti so vozilo zasegli ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje.