Revija Reporter
Slovenija

Uf, kako grdo je Jelinčič pogrnil po tleh, ko je hotel odvihrati iz studia TV Slovenija (VIDEO)

M. M.
1 12.525

22. apr. 2022 6:00 Osveženo: 9:31 / 22. 4. 2022

Deli na:

Zmago Jelinčič (na levi strani posnetka) je med odhodom iz studia grdo padel.

Zajem zaslona

»Zdaj se vam pa lepo zahvaljujem, ker v tak'mu kažinu jaz ne bom več sodeloval,« je prvak SNS Zmago Jelinčič končal svoj nastop v sinočnjem predvolilnem soočenju na TV Slovenija. Žal je njegov odhod iz studia zaznamoval, vsaj po zvokih sodeč, kar grd padec.

Jelinčič je stopil izza pulta in se oprezno pomikal po neravnih tleh. Ko je uspešno premagal par stopnic je očitno menil, da je pred njim samo še ravnina, a pred njim je bil še en spust, ki pa ga je spregledal.

V videu je moč videti, kako z naravnost uperjenim pogledom koraka iz studia, ne vidi pa, da je pred njim še ena stopnica. Zadnje, kar še vidi gledalec, je Jelinčič, ki poskuša narediti korak, a mu zmanjka tal pod nogami. Zanese ga naprej izven kadra televizijske kamere in slišati je samo trušč, ko se nekam zaleti.

Reakcije ostalih sodelujočih v studiu so zanimive. Od osuplih obrazov do hihitanja. Nekdo vpraša: »A je še živ?« Odgovori mu kar sam Jelinčič: »Na žalost.« Po poročanju MMC se Jelinčič ni poškodoval, hrup pa je povzročil stol, v katerega se je zaletel.