Revija Reporter
Slovenija

Umor v Sostrem: 20-letni Simon naj bi z nožem ubil dekle

Reporter, STA

1. jul. 2017 6:00 Osveženo: 10:03 / 09. 8. 2017

Deli na:

Fotografija je simbolična.

Bobo

Ljubljanski policisti so bili včeraj okoli 16. ure obveščeni, da je v Sostrem umrla 23-letna ženska. Neuradno naj bi 20-letnik z nožem umoril svoje dekle.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana, sta se v stanovanjski hiši sprla 20-letni moški in 23-letna ženska. Moški je žensko poškodoval z ostrim predmetom, poškodbe pa so bile tako hude, da je na kraju umrla. Policija je moškega prijela. Po poročanju Dnevnika je storilec Simon V., ki je bil v preteklosti menda pogosto problematičen in tudi nasilen, po zvezi z umorjeno Klavdijo pa naj bi se nekoliko umiril.

Prve ugotovitve policije po ogledu kraja kaznivega dejanja, ki sta se ga udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka, kažejo, da sta se 20-letnik in 23-letnica, s katero po ugotovitvah policije nista v sorodstvenem razmerju, in je moški žensko tako hudo poškodoval, da je na kraju umrla.

Kriminalisti so včeraj zvečer z ogledom kraja dogodka še nadaljevali, prav tako z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin samega dogodka.