1_colonia Svet24.si

Diplomirala iz elektrotehnike in odšla naravnost ...

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

NEPTUN Dobra karma

Horoskop od 21. do 27. 10: igra Neptuna in ...

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

Slovenija

To je zapuščina Danila Slivnika: za njim niso ostali zgolj šokirani sorodniki, partnerka, prijatelji in sodelavci. Bili so tudi dolgovi.

Deli na:
To je zapuščina Danila Slivnika: za njim niso ostali zgolj šokirani sorodniki, partnerka, prijatelji in sodelavci. Bili so tudi dolgovi.

Danilo Slivnik - Foto: Primož Lavre

Po samomoru Danila Slivnika šestega januarja 2012, ko je vase nameril pištolo, za njim niso ostali zgolj šokirani sorodniki, partnerka, prijatelji in sodelavci. Bili so tudi dolgovi.

Junija 2013 se je začel stečajni postopek glede zapuščine. Prijavljeni dolg je bil skupaj 2,1 milijona evrov, so pisale Slovenske novice. Hypo Leasing je prijavil 774 tisoč evrov terjatev, Hypo banka 961 tisoč evrov, Abanka Vipa 238 tisoč evrov. Kasneje so prišteli terjatev banke Raiffeisen 2,4 milijona evrov. Dolžnik slednje je bilo Slivnikovo podjetje Staninvest.

Skupaj je bilo torej prijavljenih 4,5 milijona evrov dolgov. Na dražbi je bila za pol milijona evrov prodana njegova rumena vila v Rožni dolini, bila je del njegovih nepremičninskih projektov. Zdaj je v lasti Tomaža Medena, Petre Draušbaher Krušič in Eve Draušbaher Meden. Vila in parcela sta po Gursu ocenjeni na skupaj 606 tisoč evrov, površina stavbe je 518 kvadratnih metrov.

Stečajni upravitelj Gregor Bele je, kot so leta 2014 še pisale Slovenske novice, prodal tudi tri vozila. Za model porsche cayenne je iztržil 8536 evrov, za motor znamke Harley Davidson 8264 evrov in za motor BMW 5300 evrov. Pištola, s kateri je Slivnik storil samomor, ni bila prodana, pač pa so jo po zasegu policije uničili.

loading...
Loading...