dreamstime_m_103868112 Odkrito.si

KONOPLJA - RASTLINA PRIHODNOSTI

Antonio Brasco, pogreb Svet24.si

FOTO: Antonio je pričakoval prazno cerkev, a se ...

čuječnost Svet24.si

Dokazano, kako čuječnost ubije stres

gozdarstvo Svet24.si

Gozdovi so pred klimatskimi izzivi, vendar smo na ...

Peter Fonda Svet24.si

Umrl je hollywoodski velikan, nikoli več ne bo ...

ana maria mitic 7 Njena.si

Ana Maria Mitič pokazala svojo družino

ines in denis Njena.si

Denisova kandidatka vroča spletna mačka

Slovenija

To je zapuščina Danila Slivnika: za njim niso ostali zgolj šokirani sorodniki, partnerka, prijatelji in sodelavci. Bili so tudi dolgovi.

Deli na:
To je zapuščina Danila Slivnika: za njim niso ostali zgolj šokirani sorodniki, partnerka, prijatelji in sodelavci. Bili so tudi dolgovi.

Foto: Primož Lavre - Danilo Slivnik

Po samomoru Danila Slivnika šestega januarja 2012, ko je vase nameril pištolo, za njim niso ostali zgolj šokirani sorodniki, partnerka, prijatelji in sodelavci. Bili so tudi dolgovi.

Junija 2013 se je začel stečajni postopek glede zapuščine. Prijavljeni dolg je bil skupaj 2,1 milijona evrov, so pisale Slovenske novice. Hypo Leasing je prijavil 774 tisoč evrov terjatev, Hypo banka 961 tisoč evrov, Abanka Vipa 238 tisoč evrov. Kasneje so prišteli terjatev banke Raiffeisen 2,4 milijona evrov. Dolžnik slednje je bilo Slivnikovo podjetje Staninvest.

Skupaj je bilo torej prijavljenih 4,5 milijona evrov dolgov. Na dražbi je bila za pol milijona evrov prodana njegova rumena vila v Rožni dolini, bila je del njegovih nepremičninskih projektov. Zdaj je v lasti Tomaža Medena, Petre Draušbaher Krušič in Eve Draušbaher Meden. Vila in parcela sta po Gursu ocenjeni na skupaj 606 tisoč evrov, površina stavbe je 518 kvadratnih metrov.

Stečajni upravitelj Gregor Bele je, kot so leta 2014 še pisale Slovenske novice, prodal tudi tri vozila. Za model porsche cayenne je iztržil 8536 evrov, za motor znamke Harley Davidson 8264 evrov in za motor BMW 5300 evrov. Pištola, s kateri je Slivnik storil samomor, ni bila prodana, pač pa so jo po zasegu policije uničili.

Loading...