Laura Winham Svet24.si

Laura od sveta pozabljena tri leta mrtva ležala v...

cumming Svet24.si

Znani britanski igralec vrnil svoj viteški red ...

sds, janez janša, Necenzurirano

To je slovenski Watergate. Kaj bomo zdaj? ...

bobnar golob bobo Reporter.si

Tatjana Bobnar ni šla v Tacen: v pisarni na ...

adam delius Ekipa24.si

Olimpija zahteva 2,5 milijona evrov za mladeniča,...

Wednesday je med najbolj priljubljenimi serijami Odkrito.si

Netflix: »Zato ukinjamo serije, prihodnost je ...

doncic poskodba Ekipa24.si

Največji šok! Luka Dončić s hudo poškodbo, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

To je Golob povedal o Bobnarjevi, ki naj bi se ji tresel stolček

Deli na:
To je Golob povedal o Bobnarjevi, ki naj bi se ji tresel stolček

Robert Golob - Foto: Bobo

Predsednik vlade Robert Golob je po današnjem pogovoru z notranjo ministrico Tatjano Bobnar dejal, da imata v marsičem različne poglede. O tem bodo po njegovih beseda posredovali sporočilo, je dejal ob robu srečanja s predsednikom Evropskega sveta Charlesom Michelom na gradu Strmol.

Med drugim sta se pogovarjala tudi o migracijah, kjer ni bilo nobenih razhajanj, je ocenil Golob. Verjame, da je bilo na področju migracij celotno delovanje v zadnjih mesecih popolnoma ustrezno in da bo tudi naprej ustrezno, je dejal.

"Sva se pa sicer danes pogovarjala o marsičem, imava v marsičem različne poglede, ampak o tem bo pa sporočilo posredovano kasneje," je še dodal.

V zadnjih dneh so vse glasnejša ugibanja, ali bi lahko ob uveljavitvi sprememb zakona o vladi prišlo še do drugih menjav v ministrski ekipi premierja Roberta Goloba. V središču teh se je znašla ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar, ki na vladi ni uspela s predlogom za imenovanje Boštjana Lindava na mesto generalnega direktorja policije s polnim mandatom.

Po vnovičnem imenovanju Lindava kot v. d. generalnega direktorja je ministrica v izjavi za medije poudarila, da se mora politika končati pred vrati generalnega direktorja policije. Na tem stališču bo vztrajala, četudi jo bo to stalo ministrskega mesta, je napovedala.