sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Tjaša Slokar zaseda Perovičev stolček

Deli na:
Tjaša Slokar zaseda Perovičev stolček

Pro Plus je potrdil odhod Tomaža Peroviča, direktorica in odgovorna urednica informativnega in športnega programa POP TV pa postaja Tjaša Slokar Kos.

Objavljamo sporočilo Pro Plus:

Z današnjim dnem mesto direktorice in odgovorne urednice informativnega in športnega programa POP TV prevzema Tjaša Slokar Kos. Tomaž Perovič odhaja s PRO PLUSa.
 
Tjaša Slokar Kos je del informativnega programa in oddaje 24UR že od vsega začetka. Sprva kot novinarka in reporterka, kasneje pa dnevna urednica in vodja najbolj zahtevnih projektov informativnega programa. Ima skoraj 20 let bogatih izkušenj dela v medijih.


 
»Mesto odgovornega urednika informativnega in športnega programa POP TV, in s tem tudi najbolj gledane informativne oddaje v Sloveniji, je velik izziv in tudi velika odgovornost. Predvsem do gledalk in gledalcev, ki od nas pričakujejo informativni program najviših standardov in s katerimi smo v 19 letih zgradili močno vez zaupanja. Celotna ekipa izjemnih novinarjev, voditeljev, dnevnih urednikov in produkcijskih sodelavcev bo svojim zvestim gledalkam in gledalcem še naprej pripravljala profesionalen, nepristranski in resnici zavezan informativni program, oblikovan po najvišjih standardih,« je povedala Tjaša Slokar Kos.
 
»Tjaša Slokar Kos je naša dolgoletna sodelavka, ki je začela kot mlada in talentirana novinarka, nato pa šla skozi vse faze dela v mediju in napredovala do dnevne urednice in vodje najzahtevnejših projektov. Že doslej je bila nepogrešljiv del informativnega programa, sedaj pa s 100-odstotno podporo uredništva prevzema mesto direktorice in odgovorne urednice. Njeno znanje, delavnost, odgovornost in predanost novinarskemu poklicu so lastnosti, ki zagotavljajo, da bo 24UR še naprej najbolj gledana oddaja informativnega programa. Za Tjašo stoji  izkušena novinarska in uredniška ekipa, ima pa tudi polno podporo vodstva POP TV,« je povedal generalni direktor PRO PLUS, Pavel Vrabec.