sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Stranka Oljka napadla »sprevrženo, podlo« ravnanje koprskega župana Popoviča

Deli na:
Stranka Oljka napadla »sprevrženo, podlo« ravnanje koprskega župana Popoviča

Foto: Bobo

"Popovič znova zlorablja svojo premoč v občinskem svetu, da bi njegov glasovalni stroj ustvaril še eno zgodbico o uspešnem županu, ki se bori z zlobnim kontinentom," je stranka Oljka komentirala županovo uvrstitev točke o razrešitvi nadzornikov Luke Koper na dnevni red izredne seje koprskega mestnega sveta, pri čemer svetnikom ni preskrbel gradiva za razpravo.

Objavljamo izjavo Oljke:

Popovičeva farsna seja kot žalitev koprskega mestnega sveta in občanov!

V Oljki – stranki Slovenske Istre smo zgroženi nad početjem koprskega župana Borisa Popoviča, ki je pred nekaj urami sklical izredno sejo koprskega mestnega sveta, in sicer za jutri, 12. septembra 2013. Tokratna posebnost dneva je odsotnost gradiva. Svetniki smo sicer prejeli obvestilo o uvrstitvi točke na dnevni red, ki se glasi: „Predlog Sklepa v zvezi s predlogom Slovenske odškodninske družbe, d. d., za razrešitev Nadzornega sveta Luke Koper, d. d.“, vendar sploh ne vemo, o čem konkretno naj bi razpravljali.

Ne bomo prelili preveč črnila, saj je po vsej verjetnosti čisto vsem jasno, da Popovič znova zlorablja svojo premoč v občinskem svetu, da bi njegov glasovalni stroj ustvaril še eno zgodbico o uspešnem županu, ki se bori z zlobnim kontinentom.

Naše stališče o Luki Koper je jasno, in sicer vezano na zakonitost in samostojnost delovanja njenih organov, brez vpliva politike, ki ga vsiljuje Popovič (cela Slovenija ve, kako se je zaključil eksperiment Časar - Popovič). O tem se je koprski mestni svet poenotil pred le nekaj dnevi.



Ustvarjanje izrednih razmer s strani Popoviča, ki se želi spet sončiti v soju žarometov in medijske pozornosti, je žaljiv do vseh občanov Mestne občine Koper, do vseh mestnih svetnikov in tudi do same družbe Luka Koper, d. d.. O degradaciji funkcije župana ni vredno razpravljati, saj časti, ki naj bi nje izhajala, ne najdemo več niti z mikroskopom.

Ravnanje Popoviča, ki je sklical izredno sejo mestnega sveta, ne da bi občinskim svetnikom predložil gradivo, ki naj bi se obravnavalo, je sprevrženo, podlo in meji na politično zlorabo občinskih organov, ki postajajo njegova osebna igračka.
Pozivamo vse koprske mestne svetnice in svetnike ter vse predstavnike medijev, naj se pridružijo našemu protestu in vabilu k bojkotu seje, ki ima kot edini namen osebno promocijo Popoviča. Drage kolegice in kolegi, ne dovolite se ponižati in ne dopustite, da bodo scenarije za vaša ravnanja pisali svetovalci za stike z javnostmi! Taka dejanja so nedemokratična!
Mestni svetniki Oljke – stranke Slovenske Istre se jutrišnje seje protestno ne bodo udeležili!

Oljka – stranka Slovenske Istre, mestni svetniki OS MOK
Viktor Markežič