nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Sprevrženo do konca! Poslanka Violeta Tomić, zagovornica umorov in vojaških sodišč

Deli na:
Sprevrženo do konca! Poslanka Violeta Tomić, zagovornica umorov in vojaških sodišč

Violeta Tomić - Foto: Arhiv Novice Svet24

Poslanki ZL Violeti Tomič so venezuelski komunisti svetel vzor. Pred stavbo slovenskega parlamenta je slavila in bodrila diktatorja Nicolasa Madure, ki v teh dneh s pomočjo vojaške milice na strahoten način napada in ubija miroljubne protestnike.

Obnašanje poslanke ZL Violete Tomić je do skrajnosti sprevrženo, saj hvali vladajočo venezuelsko diktaturo, nima pa nobenega pomisleka in sočutja do nedolžnih žrtev.

Glas za diktatorja v mesecu umorov in aretacij

Venezuela velja za najbolj nevarno državo na svetu. Samo v zadnjih štirih letih je bilo v terorju ubitih 80.000 ljudi. Pod komunistično diktaturo Madure, naslednika diktatorja Chaveza, vladne milice na strahoten način morijo miroljubne protestnike, napadajo novinarje in terorizirajo prebivalstvo.

V aprilu, ko je Violeta Tomić vzela v bran diktatorja Maduro, je bilo v Venezueli umorjenih 40 mirnih protestnikov, na stotine je bilo ranjenih, aretiranih je bilo več kot 1.700 ljudi. V zaporih je okoli 150 političnih zapornikov, za civiliste so vzpostavljena vojaška sodišča. Ob tako eklatantnem kršenju človekovih pravic so se oglasili tako ONU in EU ter celo Amnesty International.

Poraza na volitvah venezuelski komunisti nikakor niso pripravljeni sprejeti. Diktator Maduro načrtuje odpravo demokratičnih svoboščin ter uničenje parlamenta. Po vzoru Kube želi uvesti komunističen režim, kar pomeni popoln kolaps ekonomije, ko ni zdravil za bolne, zaradi pomanjkanja najosnovnejših živil in higienskih pripomočkov, morajo ljudje brskati po smeteh.

Foto: FB

Vračanje usluge in delovanje Kominterne

Znani so poskusi iz preteklih let, ko je venezuelsko veleposlaništvo v Sloveniji poskušalo širiti lažno propagando o dogajanju v Venezueli; takrat je veleposlaništvo obiskala celo varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer.

 Za širjenje dobrega glasu o venezuelski komunistični revoluciji je nekdanji komunistični diktator Chavez z več milijoni evrov financiral levičarske podmladke v Španiji. Morda se je podobno zgodilo v Sloveniji? Nastop Violete Tomić pred parlamentom daje misliti. Očitno je, da njena levičarska stranka vrača uslugo ter da Kominterna deluje.