Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

Vladivostok Svet24.si

V Vladivostoku aretirali ameriškega vojaka, tja ...

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

"Spomin zlate ribice": Ljutomerska NSi na lastno pest podprla razvpitega novinarja Dejana Karbo

Deli na:
"Spomin zlate ribice": Ljutomerska NSi na lastno pest podprla razvpitega novinarja Dejana Karbo

Razvpitega novinarja Dejana Karo podpira tudi občinski odbor NSI Ljutomer - Foto: FB

Pred drugim krogom županskih volitev v Ljutomeru je občinski odbor Nove Slovenije podprl razvpitega novinarja Dejana Karbo, čeprav mu podpore ni izrekel osrednji izvršni odbor NSi.

O podpori ljutomerske NSi sedanjemu novinarju Dnevnika Karbi je pisal portal Prlekija on net, kot prvi pa mu je podporo izrekel v prvem krogu poraženi kandidat NSi Gregor Žižek. Za Karbo Žižek pravi, da je "človek sprememb" in svoje volivce poziva, naj v drugem krogu glasujejo zanj.  Karba se bo v drugem krogu to nedeljo pomeril z aktualno županjo Olgo Karba.

Ker je Žižek v prvem krogu kandidiral tudi s podporo stranke SDS, ki ima s Karbo številne nerazčiščene račune, je njegova podpora novinarju na Facebooku vznejevoljila vsaj eno Žižkovo volivko. "Mislite resno???????" je kandidatu NSi napisala Andreja Barat.

Žižka je Baratova še vprašala: "Imate morda spomin zlate ribice? Ali pa zaradi osebnih malomeščanskih zamer in interesov kršite vsa načela in podpirate osebo, ki ste jo pred tem smatrali za sovražnika številka 1 (afera Patria, ki je spodnesla zmago desnice 2008 in afera Rode, ki je blatila najvišjega slo. cerkvenega dostojanstvenika - obe na sodišču dokazani kot lažni)?????"

Foto: Primož Lavre - Dejan Karba.



Baratova na svojem Facebook profilu piše, da po Ljutomeru visijo plakati Dejana Karbe, na katerih je med podporniki navedena tudi NSi. Vendar izvršni odbor stranke Karbe ni podprl, je na Twitter profilu potrdila NSi, ko jo je o tem vprašal Miro Haček.

"O podpori kandidatov za župane v NSi odloča izvršilni odbor. Dejan Karba podpore izvršilnega odbora NSi pri kandidaturi za župana Ljutomera ni prejel," so napisali v NSi. V občinskem odboru torej očitno delajo po svoje.

"Če lokalni odbor NSi niti toliko ne spoštuje svojih volivcev, da bi jim predal verodostojne informacije z vrha stranke in da bi sledil vrednotam stranke, je morda čas da izvršilni odbor in vodstvo (Matej Tonin) razmislijo o prevetritvi svojih kadrov v tem lokalnem odboru," je na Facebooku zapisala Baratova.