zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Sneg povzroča težave v prometu

Deli na:
Sneg povzroča težave v prometu

Foto: Bobo

V večjem delu Slovenije, razen na Štajerskem in Dolenjskem, sneženje po podatkih prometno-informacijskega centra ponekod povzroča težave v prometu. Na primorski avtocesti je med Vrhniko in Uncem proti Kopru več zdrsov tovornih vozil, nastajajo tudi zastoji. Izločanje tovornih vozil je na primorski avtocesti proti Kopru.

Na gorenjski avtocesti je pred priključkom Podtabor zaradi zdrsa tovornega vozila oviran promet, na cesti Lesce-Bled pri Bledu pa promet poteka izmenično enosmerno.

Zaradi prometnih nesreč sta zaprti cesti Kočevje-Ljubljana na Turjaku in Vrba-Žirovnica. Oviran promet zaradi prometnih nesreč je tudi na primorski avtocesti od Loma proti Uncu ter na štajerski avtocesti na izvozu Domžale proti Celju, na ljubljanski vzhodni obvoznici pa je v razcepu Malence iz Golovca proti Dolenjski zaprt vozni pas.

Zaradi snega na cestišču je prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike na cestah Ajdovščina-Col-Črni Vrh-Godovič in Idrija-Godovič, na cestah Nova Gorica-Tolmin in Bovec-Kobarid ter na hrvaški strani mejnega prehoda Babno Polje.

Na cesti čez prelaza Ljubelj in Jezersko so obvezne verige, zaradi sneženja pa so zaprte cesta čez Vršič ter cesti Volče-Solarji in Solarji - meja z Italijo.

Vremenoslovci za danes napovedujejo oblačno vreme s padavinami, ki se bodo dopoldne od jugozahoda še okrepile. V severnih in osrednjih krajih bo snežilo, na vzhodu in jugu pa prehodno tudi deževalo.