Revija Reporter
Slovenija

Gregor Golobič napičil producenta resničnostnih šovov, ta z njim javno ne želi polemizirati

M. M.
1 8.981

16. okt. 2024 6:00 Osveženo: 12:12 / 16. 10. 2024

Deli na:

Gregor Golobič

Katja Kodba/RTVS

Potem, ko se je Gregor Golobič v intervjuju za Mladino norčeval iz piarovca Gen energije Gorazda Slaka kot nekdanjega producenta resničnostnih šovov, se je zdaj odzval Slak.

»V tej luči ni naključje, da je Gen energija za vodjo »sektorja komuniciranja in trajnostnega razvoja«, ki vodi ta piarovski projekt, izbrala Gorazda Slaka, človeka, ki je kot dolgoletni programski direktor na komercialnih televizijah v Slovenijo z velikim bumom vpeljal reality showe z Big Brotherjem na prvem mestu,« je dejal Golobič, nekdanji minister za visoko šolstvo in predsednik propadle stranke Zares, zdaj pa glasen kritik projekta drugega bloka jedrske elektrarne v Krškem (JEK2).

Na piko je vzel Slaka, piarovca družba Gen Energija, ki bdi nad projektom JEK2. »Nedvomno uspešen mož, a še večji genij je tisti, ki si je domislil, da so njegove izkušnje in znanja prava referenca za pripravo na vseljudsko odločanje o veleinvesticiji, ki v skrajni konsekvenci lahko pokoplje državo. A kaj bi to, najbolj važno je, da bomo ječali od obešenjaškega humorja v resničnostnem šovu JEK2, crossover miksa kmetije, bara, obogatenega urana in - pravega velikega brata,« je bil ciničen Golobič.

Slak se je na Golobičevo zbadanje že odzval v zaprti skupini na svojem FB profilu, javno pa z nekdanjim politikom ne želi polemizirati.