luka doncic anamaria goltes Svet24.si

FOTO: Anamaria objavila fotografijo in Luki ...

jevgenij-starkov Svet24.si

FOTO: Medved ga je pojedel vpričo prijateljev

st. peterburg, hlajenje, vročina Svet24.si

Morje je že pregreto, na Balkanu sledi dolg ...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

20210603-01063348 Necenzurirano

Pred vrati četrti val, Poklukar pa ne da denarja ...

alkohol, cigarete, nosečnost Odkrito.si

Kar polovica žensk, ki se trudijo zanositi, ...

Bombniki Avenger Wikipedia Odkrito.si

Uganka poleta 19

Slovenija

Škandal! Sekretar Islamske skupnosti sredi Ljubljane odkrito zagrozil, da si jih bodo zapomnili!

Deli na:
Škandal! Sekretar Islamske skupnosti sredi Ljubljane odkrito zagrozil, da si jih bodo zapomnili!

Foto: Bobo

Nevzet Porić, generalni sekretar Islamske skupnosti v Sloveniji in svetnik Liste Zorana Jankovića, je Slovenkam in Slovencem, ki so proti islamizaciji prestolnice, zagrozil, da si jih bodo »muslimani (…) zapomnili«.

Nevzet Porić, ki je predlagal, da se del Parmove ulice za Bežigradom ob džamiji preimenuje v Džamijsko ulico, predvsem stranke levice pa so ta njegov predlog sprejele, čeprav so jih strokovnjaki opozorili, da pridevnik »džamijska« ni slovenska beseda, je ljudem, ki nasprotujejo islamizaciji Ljubljane in Slovenije, na včerajšnji seji mestnega sveta odkrito zagrozil. Potem ko je pohvalil župana Zorana Jankovića, češ da muslimani ne bodo nikoli pozabili njegovega sodelovanja z njimi, pa je vsem drugim odkrito zagrozil: »Seveda pa si bomo zapomnili vse tiste, ki so bili proti in so ovirali projekt izgradnje džamije.«

Halo? Kako prosim? Islamska skupnost, ki je revijo Reporter obtožila, da je kriva, ker je na gradbišču džamije pred meseci končalo nekaj svinjskih glav, zdaj grozi, da si jih bodo zapomnili! Kaj take besede visokega predstavnika islamske skupnosti v neki državi pomenijo, na lastni koži spoznavajo Švedi, Francozi, Italijani, Angleži in Nemci.

Običajno se s takim pozivom odpre odprt lov na staroselce, ki jih muslimani začno nadlegovati, pretepati in celo ubijati. Taki pozivi se končajo z radikalizacijo muslimanov, ki v imenu Alaha, Mohameda in Korana načrtujejo in izvedejo teroristične napade.

Loading...