nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Seksturizem med Slovenci

Deli na:

Slovenke se lepijo na postavne afriške mladce, Slovenci prisegajo na Tajke. Razkrivamo nagnjenja in destinacije slovenskih seks turistov.

Slovenke se lepijo na postavne afriške mladce, Slovenci prisegajo na Tajke. Razkrivamo nagnjenja in destinacije slovenskih seks turistov.

»Morje mi je všeč, če je zraven še ena vroča deklina,« mi je pojasnil 50-letni gospod, ki je v življenju očitno poskusil že vse mogoče in se odslej hoče na dopustu le še zabavati in uživati. Nekateri gredo na morje, drugi v gore, nekateri pa iščejo neizpolnjene seksualne užitke in fantazije. Da, seks seksturizem je v strašanskem razmahu. In se niti ne skriva več.

Nad seksturizmom so menda najbolj navdušeni Američani, Kanadčani in državljani zahodne Evrope. In to seveda taki, ki jim denar ne povzroča težav. Nekateri že razmišljajo o dopustih, drugi si ga letos sploh ne bodo mogli privoščiti. Vedno pa je nekaj takih, ki imajo prav poseben okus.

Nespodobno povabilo
»Eni bi šli na morje, drugi v hribe, tretji pa ne načrtujejo sprostitve v hladu gorskega zraka ali rahlega morskega vetriča, ki boža obraz, temveč razmišljajo o vročih nočeh, ko bodo nadomestili vse, kar so si kdaj želeli,« mi je zaupal taisti gospod, ki zaradi zakonskega stanu in položaja svojih dogodivščin ni hotel potrditi s polnim imenom. Je pa Slovenec in pravi, da je takih Slovencev še nekaj. Veliko je takih, ki se svojih fantazij tako sramujejo, da morajo oditi na drugi konec sveta po potešitev. Ali pa so poročeni, si ne upajo oziroma je to v njihovi državi prepovedano. Iz prve roke sem dobila nekaj informacij.

Najbolj je na tem področju znana Tajska, kina leto  s prostitucijo in seksturizmom zasluži 4,5 milijarde dolarjev. Hrvaška je seveda daleč od tega, da bi se približala tem številkam. Poleg tega je Hrvaška za sedaj še precej stroga do parov, ki se »spozabijo« na plaži. Tako sta dva para, ki sta se predajala strastem na obali, dobila kazen sto evrov zaradi kršenja zakona.

Na Tajsko vabi celo poslovnež in plejboj Erazem B. Pintar. Še dobro se spomnimo, da je Pintar v mariborskem Štuku predaval o seksturizmu na Tajskem. Erazem že sedemnajst let redno obiskuje Tajsko in tam preživlja miren, sproščujoč dopust, bere knjige, hodi na sprehode, si nabira energijo. Vendar, kot pravi razvpiti Erazem, so nepogrešljiv del njegovega oddiha tudi Tajke, ki so zelo čutne ženske in se ob njih zelo rad prebuja, če se na Tajsko odpravi sam ali s partnerico.

S svojo miselnostjo je okužil tudi prijatelje, od katerih pa v odnosu do tajskih deklet zahteva popolno spoštovanje, saj, kot pravi, mora moški na vsakem koraku biti »džentelmen«. Torej mora njegovi spremljevalki tak dopust biti absolutno po godu, sicer si težko predstavljam sproščujoč oddih.

VEČ V TISKANI IZDAJI