gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Sedanje dekle si je zanj odrezalo roko, policija pa je zdaj prepričana, da je Sebastien Abramov umoril bivše dekle

Deli na:
Sedanje dekle si je zanj odrezalo roko, policija pa je zdaj prepričana, da je Sebastien Abramov umoril bivše dekle

Sebastian Colarič (po novem Sebastien Abramov) leta 2012 na podelitvi viktorjev - tri leta kasneje je umrla Sara, letos pa si je njegovo novo dekle odrezalo roko. - Foto: Mediaspeed

Celjski policisti so zaradi suma umora ovadili 29-letnega Sebastiena Abramova, ki je eden od osumljencev poskusa zavarovalniške goljufije z odrezano roko. Moški je osumljen, da je pred štirimi leti umoril svoje tedanje dekle, 24-letno Saro Veber z območja Žalca, so sporočili iz Policijske uprave Celje. Več o ovadbi bodo policisti pojasnili v sredo.

Abramov (tedaj se je imenoval še Sebastijan Colarič) naj bi pred štirimi leti umoril 24-letno Saro, smrt dekleta pa naj bi povzročil med čiščenjem orožja.

Okoliščine smrti so policisti ves čas intenzivno preiskovali, so za STA celjski policisti pojasnili marca. Preiskava je sprva potekala v smeri nenaklepnega kaznivega dejanja povzročitve smrti iz malomarnosti, a so se pokazale določene okoliščine, ki nakazujejo na morebitno storitev naklepnega kaznivega dejanja.

Osumljeni je sicer od 7. marca v priporu zaradi zavarovalniške goljufije. Štirje osumljenci iz Ljubljane so namreč pri petih zavarovalnicah sklenili zavarovalne police za nezgodno in življenjsko zavarovanje ter nato zahtevali odškodnino, ko si je 21-letna Julija Adlešič namerno odrezala roko nad zapestjem. Zadeva je trenutno v fazi sodne preiskave.

Po poročanju Večera je sicer višje sodišče zoper 29-letnika pred kratkim tudi potrdilo pogojno obsodilno obsodbo zaradi goljufije pri izposoji denarja. Pri tem je po poročanju časopisa Abramov med drugim zastavil tudi prstan pokojne Sare.