Revija Reporter
Slovenija

Še en pedofilski škandal: razvpiti slovenski tiktoker naj bi nagovarjal mladoletnice: Naga se slikaj v ogledalu, od blizu slikaj muco in rito

M. M.
62 9.597

1. nov. 2023 15:42 Osveženo: 17:06 / 02. 11. 2023

Deli na:

Irenej Bizjak (levo) med pogovorom, v katerem je sogovornico nagovarjal k spolnim odnosom.

Tiktok

V uredništvu smo pridobili video posnetek, v katerem znani tiktoker Irenej Bizjak, ki na družbenem omrežju tiktok deluje z imenovan »vegan«, domnevno mladoletno dekle nagovarja k spolnim odnosom in od njega zahteva, naj mu pošlje svoje gole fotografije.

Bizjak je na tiktoku v živo predvajal svoj pogovor z dekletom, ki ga je snubil za kaj več. Najprej je od deklice želel, da ga doda med prijatelje na omrežju snapchat, ko je ta na to pristala, pa ji je povedal, kaj hoče od nje.

»Pošlji mi nude in naga se slikaj v ogledalu, je prav,« je zahteval. »Od blizu slikaj muco in rito slikaj od blizu,« je dodal in nadaljeval: »Dva prsta v pizdi slikaj, je prav?« Da se vidi, če ti »pride«, je pojasnil.

»Bom bom,« in »ja ja,« mu je ta čas odgovarjalo dekle, ki svojega obraza v posnetku sicer ni pokazalo. Vseeno naj ne bi šlo za polnoletno sogovornico, na kar so ga opozorili gledalci, ki so spremljali njun pogovor. »Pa to je mladoletna, a si ti normaln,« mu je napisal eden od njih. Tudi nekateri drugi so se zgražali, našli pa se tudi taki, ki jih je vse skupaj zabavalo ali so Bizjaka celo spodbujali.

To sicer ni prva sumljiva in javno opažena interakcija Bizjaka z dekleti na tiktoku. Septembra so o njem pisale Slovenske novice v članku »Slovenski tiktoker nagovarja deklice k spolnosti. Policija izvedla hišno preiskavo«. Časnik je opozoril na Bizjakovo početje, zaradi česar je bila pri njem izvedena tudi hišna preiskava.

Bizjaka je pisanje Slovenskih novic tako razburilo, da je kontaktiral časnik, ta pa je posledično poklical policijo in prijavil Bizjakove grožnje mediju.

Slednjega je to še dodatno razburilo in ponovno je klical na Slovenske novice ter zahteval opravičilo za članek, češ da je v njem vse neresnično. Svoj pogovor je prenašal na tiktoku. Med klicem se je še posebej razjezil zaradi nekaterih informacij v članku, med drugi je trdil, da na tiktoku nikoli ni pil urina, temveč pivo. »Kaj vas ni sram, nimate niti malo morale,« je solil pamet novinarki Novic.

Dejstva, da se je zaradi svojega početja znašel v policijski preiskavi, pa ni mogel zanikati in v pogovoru je tudi povedal, da mu je policija zasegla elektronske naprave. Slovenskim novicam je zagrozil s tožbo in pogovor z novinarko končal s »prekleta svinja pofukana«.

Na tiktoku je moč najti še druge posnetek Bizjakovega »snubljenja« deklet. Te najprej nagovarja, naj se z njim spoprijateljijo na snapchat. Gre namreč za omrežje, kjer so posnetki in sporočila na voljo le za kratek čas, nato pa so zbrisani. Posebej priljubljeno je med mladimi, tudi številnimi mladoletnimi, in je zaradi svojega načina delovanja priljubljeno orodje spolnih predatorjev.

V enem od posnetkov se je Bizjak pogovarjal z dekletom, ki je skušalo skriti svoj obraz, a pri tem ni bilo povsem uspešno. Sogovornici je na njeno spodbudo kazal opolzke geste in jo vprašal, ali bi spala z njim, nato pa še: »A blow job bi mi naredila?« Ne, mu je odgovorilo dekle, Bizjak pa na to: »Jaaa.« Zanimalo ga je tudi, kateri je njen najljubši položaj, in sam je ponudil odgovor: »Doggy?«

V pogovoru jo še nagovarjal k srečanju in ji ponujal seks na zadnjih sedežih njegovega forda . »What the fuck!« je bil komentar dekleta na to ponudbo. »Če ne maraš v avtu te lahko dam na havbo in te porivam,« je nadaljeval Bizjak, kot opcijo pa ji je ponudil še na tleh v gozdu pogrnjeno rjuho.

Vedeti je hotel tudi, kolikokrat na dan »si jo rajca« in če je kdaj že »rajcala« nanj. Nov »WTF« in »ne« je bil vse, kar je dobil v odgovor. Ponujal ji je še trojčka in jo vprašal, ali je glasna ali tiha. Največ, kar je Bizjak v videu dobil od dekleta, je bil sicer poljubček na daljavo.

Na Bizjaka nas je opozoril vir, ki je zgrožen tako nad Bizjakovim početjem kakor tudi dejstvom,  da ga pri tem nihče ne ustavi – 27-letnik iz okolice Ajdovščine ima na omrežju tiktok precej mladoletnih sledilcev. Tako uradni organi kakor starši bi morali biti pozorni na Bizjaka in podobne, pravi, še posebej ker na »veganovo« početje opozarjajo že dve leti, pravi naš vir.