bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

delovna-akcija, družina-markovec Njena.si

Delovna akcija v vasi Ljubno: Majhna skupnost z ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

SDS: Slovenija žrtev Pahorjeve samovšečnosti

Deli na:

.MsgBody-text, .MsgBody-text * { font: 10pt monospace; } Vitalni slovenski interesi so žrtev Pahorjeve samovšečnosti, pravijo v SDS. Po njihovem bi katerakoli slovenska vlada doslej lahko podpisala sporazum, pisan na kožo Hrvaški.  

Vitalni slovenski interesi so žrtev Pahorjeve samovšečnosti, pravijo v SDS. Po njihovem bi katerakoli slovenska vlada doslej lahko podpisala sporazum, pisan na kožo Hrvaški.  

SPOROČILO ZA JAVNOST SDS OBJAVLJAMO V CELOTI

Izjave predsednika vlade Boruta Pahorja ob začetku kampanje še dodatno potrjujejo, da vlada prodaja mačka v žaklju. Škodljiv sporazum so solistično podpisali, da bi preusmerili pozornost s katastrofalne neučinkovitosti vlade pri spopadu z gospodarsko krizo ter z afer, ki pretresajo koalicijo. Vitalni slovenski interesi so žrtev Pahorjeve samovšečnosti. V zameno za trepljanje po ramenih v Stockholmu ob podpisovanju spornega sporazuma je neodgovorni predsednik vlade izpostavil Slovenijo nesorazmernemu tveganju, pri katerem lahko Slovenija izgubi vse, Hrvaška pa ničesar.

 

Po besedah Pahorja bomo v zameno za uveljavitev sporazuma dobili boljši imidž v regiji in si popravili ugled v EU. Halo?!! Čez dve leti za ta imidž ne bo nihče niti vedel več, krivična meja pa bo ostala. Spomnimo se koroškega plebiscita. Kdo se še spomni takratnih "imidžev" tega ali onega politika, vsi pa še vedno boleče občutimo izgubo vitalnega dela našega narodnostnega ozemlja. Edini način, da se tragedija ne ponovi, je udeležba na referendumu in glasovanje PROTI.