fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

pernod ricard Svet24.si

Šefi jih silijo, da v službi pijejo liker

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

Slovenija

SDS še vedno v španoviji z Zmagom Jelinčičem: skupaj napisali knjigo, ki jo zdaj prodaja njihova revija. Bodo spet skupaj v Bovcu jedli čevapčiče?

Deli na:
SDS še vedno v španoviji z Zmagom Jelinčičem: skupaj napisali knjigo, ki jo zdaj prodaja njihova revija. Bodo spet skupaj v Bovcu jedli čevapčiče?

Tako se je Jelinčič objemal s poslancem SDS Brankom Grimsem in nekdanjim poslancem Bojanom Homanom - Foto: Facebook

»Knjigo Evropa narodov, katere soavtor je tudi @ZmagoPlemeniti, lahko naročite preko aktualne številke @Demokracija1,« so na tviterju sporočili v Slovenski nacionalni stranki.

»Avtorji knjige smo aktivisti Generacije identitete. Soavtorji so mag. Branko Grims, mag. Bernard Brščič in mag. Zmago Jelinčič Plemeniti. Predgovor pa je napisal Igor Kernel,« so sporočili v Generaciji identitete.

Zmago Jelinčič in Bernard Brščič sta na evropskih volitvah (neuspešno) nastopila vsak s svojo stranko, Branko Grims pa je poslanec SDS, vendar zaradi skupne liste z SLS ni bil uvrščen na njuno evropsko listo.

Foto: Facebook - Zmago Jelinčič za mizo z Janezom Janšo (modra majica z napisom Poletni tabor SDS) in Evo Irgl.

Jelinčič je tudi dobil možnost predvolilnega nastopa v oddajah na televiziji, ki so jo ustanovili veljaki stranke SDS, medtem ko so Brščiča zaradi ustanovitve svoje stranke tik pred začetkom volilne kampanje iz omenjene televizije odslovili.

Pred volitvami so v SDS Jelinčiča kritizirali, ker je podprl proračun vlade Marjana Šarca, oprostili pa so mu, da je kot sodelavec Udbe vohljal za slovenskimi oporečniki v tujini, med njimi tudi za Ljubom Sircem.

Zmago Jelinčič je položil venec k Titovemu spomeniku na dvorišču svoje hiše (ki je tudi sedež SNS).

Sicer ga ne bi pred državnozborskimi volitvami vabili na svojo strankarsko televizijo in mu tako omogočili vnovično izvolitev za poslanca, po volitvah pa se je znašel na taboru SDS v Bovcu za skupno mizo z Janezom Janšo in drugimi veljaki SDS.

Se bo letos zgodba ponovila in bodo stari prijatelji skupaj predstavili knjigo, nato pa še skupaj dopustovali na strankarskem taboru v Bovcu?

Foto: Twitter - Zmago Jelinčič s poslancema SDS Žanom Mahničem in Marijanom Pojbičem.

loading...
Loading...