Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

SDS še vedno v španoviji z Zmagom Jelinčičem: skupaj napisali knjigo, ki jo zdaj prodaja njihova revija. Bodo spet skupaj v Bovcu jedli čevapčiče?

Deli na:
SDS še vedno v španoviji z Zmagom Jelinčičem: skupaj napisali knjigo, ki jo zdaj prodaja njihova revija. Bodo spet skupaj v Bovcu jedli čevapčiče?

Tako se je Jelinčič objemal s poslancem SDS Brankom Grimsem in nekdanjim poslancem Bojanom Homanom - Foto: Facebook

»Knjigo Evropa narodov, katere soavtor je tudi @ZmagoPlemeniti, lahko naročite preko aktualne številke @Demokracija1,« so na tviterju sporočili v Slovenski nacionalni stranki.

»Avtorji knjige smo aktivisti Generacije identitete. Soavtorji so mag. Branko Grims, mag. Bernard Brščič in mag. Zmago Jelinčič Plemeniti. Predgovor pa je napisal Igor Kernel,« so sporočili v Generaciji identitete.

Zmago Jelinčič in Bernard Brščič sta na evropskih volitvah (neuspešno) nastopila vsak s svojo stranko, Branko Grims pa je poslanec SDS, vendar zaradi skupne liste z SLS ni bil uvrščen na njuno evropsko listo.

Foto: Facebook - Zmago Jelinčič za mizo z Janezom Janšo (modra majica z napisom Poletni tabor SDS) in Evo Irgl.

Jelinčič je tudi dobil možnost predvolilnega nastopa v oddajah na televiziji, ki so jo ustanovili veljaki stranke SDS, medtem ko so Brščiča zaradi ustanovitve svoje stranke tik pred začetkom volilne kampanje iz omenjene televizije odslovili.

Pred volitvami so v SDS Jelinčiča kritizirali, ker je podprl proračun vlade Marjana Šarca, oprostili pa so mu, da je kot sodelavec Udbe vohljal za slovenskimi oporečniki v tujini, med njimi tudi za Ljubom Sircem.

Foto: Bobo - Zmago Jelinčič je položil venec k Titovemu spomeniku na dvorišču svoje hiše (ki je tudi sedež SNS).

Sicer ga ne bi pred državnozborskimi volitvami vabili na svojo strankarsko televizijo in mu tako omogočili vnovično izvolitev za poslanca, po volitvah pa se je znašel na taboru SDS v Bovcu za skupno mizo z Janezom Janšo in drugimi veljaki SDS.

Se bo letos zgodba ponovila in bodo stari prijatelji skupaj predstavili knjigo, nato pa še skupaj dopustovali na strankarskem taboru v Bovcu?

Foto: Twitter - Zmago Jelinčič s poslancema SDS Žanom Mahničem in Marijanom Pojbičem.