Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

SDS: Dvorni novinar Praprotnik je poplačan

Deli na:

Türkova komisija za preprečevanje korupcije je politično popolnoma pristranska, so se ostro odzvali v opozicijski SDS. Predsednik države jih tudi tokrat ni presenetil. 

Türkova komisija za preprečevanje korupcije je politično popolnoma pristranska, so se ostro odzvali v opozicijski SDS. Predsednik države jih tudi tokrat ni presenetil. 

»Predsednik države tudi tokrat ni presenetil. Imenoval je bivšega državnega sekretarja Ministrstva za notranje zadeve (MNZ), ki ga vodi predsednica LDS, uradnika iz Državnega zbora in enega politično najbolj opredeljenih novinarjev v Sloveniji. Nova ekipa je porok za zaščito sedanje oblasti, njihovih podpornikov in njihovih koruptivnih dejanj. Sedaj si lahko predsedniški dvor mirno ponovno naroči letalski polet v Bosno za 90.000 evrov, premier lahko zlobira še kakšen privaten posel, da bodo tajkuni dokončno olastninili pokradena podjetja, najbolj smejoči župan v Sloveniji pa lahko še poveča družinsko bilanco s spremembo namembnosti kmetijske zemlje v zazidljivo. V opoziciji pa moramo poslej še bolj paziti, s kom pijemo kavo. Tudi če jo sami plačamo. Še zadnji akter afere Patria, dvorni novinar, ki je aktivno sodeloval v blatenju bivšega predsednika Vlade RS, je s tem imenovanjem poplačan,« še pravijo v SDS.