islamska država Svet24.si

Talibani odsekali eno od glav Islamske države

ales cantarutti bobo Svet24.si

KPK: Cantarutti privilegiral določenega ponudnika

darja-gajšek Svet24.si

S pomočjo Lojzeta Slaka spoznala moč glasbe

hisa bazen snezic novigrad pl1 Reporter.si

Nepremičninski imperij Janševega svetovalca Roka...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

sex actually Odkrito.si

Voditeljica ostala zgrožena, ko ga je slišala ...

ronaldo re Ekipa24.si

Spet ima NOV AVTO! Za Ronaldom se OBRAČAJO VSI, ...

Slovenija

Šarec: Zdaj mi je jasno, zakaj je Janša že tretjič preložil sodno obravnavo v zadevi, kjer me toži

Deli na:
Šarec: Zdaj mi je jasno, zakaj je Janša že tretjič preložil sodno obravnavo v zadevi, kjer me toži

JanezaJanša in Marjan Šarec. - Foto: Primož Lavre

»Kar je Chuck Norris za ZDA, je Franci Matoz za Slovenijo,« je prvak LMŠ Marjan Šarec komentiral imenovanje Janševega odvetnika Matoza za prvega moža DUTB.

»Sprašujemo se, ali bo revež zdržal tempo, kajti vsak dan dobi novo nadzorno ali vodstveno funkcijo. Janez Janša že toliko let vodi stranko, da so se drugi očitno že vsi upokojili in mora Matoz pokrivati vse sfere,« piše Šarec na Facebooku o Matozu, ki je sicer že predsednik nadzornega sveta Luke Koper in namestnik predsednika NS Slovenskih železnic.

»Jasno, revež nima časa, kajti njegov dan ima kljub prvorazrednosti še vedno samo 24 ur,« komentiral zasedenost Matoza, zaradi katere je po njegovem prišlo do preložitve sodne obravnave.

Janševa stranka SDS je namreč lani preko Matoza vložila tožbo proti Šarcu zaradi izjav, da je težko sodelovati s stranko, ki izvaja sovražni govor in se financira iz Madžarske. S to izjavo naj bi Šarec posegel v ugled in dobro ime stranke, piše v tožbi, ki od nekdanjega predsednika vlade zahteva  preklic izjav in denarno odškodnino.

Šarec je tudi komentiral razkritja, da je Janša igral golf z vplivnima dobaviteljema v zdravstvu, Božom Dimnikom in Andrejem Marčičem. Citira Janšev zapis o »prvorazrednih« z velikim vplivom v zdravstvu, ki onemogočajo ugledne zdravnike, ki si drznejo spregovoriti o korupciji. Šarec piše, da je v resnici Janša »prvorazredni igralec golfa na eksotični destinaciji, s čemer v končni fazi ne bi bilo nič narobe, če ga ne bi igral z dobavitelji medicinske opreme in lobisti, ki pri teh poslih pomagajo.«

Loading...