Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Šarec je Janševo vlado ozmerjal kot "kup nesposobnežev, ki onesposobljajo sposobne", in zagrozil: Ampak, volitve pridejo na dnevni red, počasi, a zagotovo!

Deli na:
Šarec je Janševo vlado ozmerjal kot "kup nesposobnežev, ki onesposobljajo sposobne", in zagrozil: Ampak, volitve pridejo na dnevni red, počasi, a zagotovo!

Janez Janša in Marjan Šarec. - Foto: Primož Lavre

Dnevno dogajanje v zvezi z epidemijo nam zbuja mnoge dvome v odločitve vlade in to zelo upravičeno, pravi prvak LMŠ in nekdanji premier Marjan Šarec.

"Vse deluje precej stihijsko in tudi t.i. 'lockdown' je bilo v bistvu zaprtje vrtcev, šol, knjižnic, galerij in podobne, po mnenju vlade, 'nenujne' infrastrukture. Da športa sploh ne omenjam", piše Šarec na Facebooku.

"Dejstvo je, da ima ta vlada veeeeliiik problem z ustavnostjo in zakonitostjo svojega početja," dodaja in našteva primere, ko so odločitve vlade dobile zaušnice z ustavnega sodišča, nazadnje recimo z zadržanjem določbe odloka, ki omejuje potovanja v države rdečega območja, pa člen v PKP 6, ki podaljšuje rok za akreditacijo zasebnih univerz.

Ukinitev policijske ure vidi kot dokaz, da vlada "dela tja v tri dni, brez kakršne koli razumske podlage. En kup nesposobnežev, ki onesposobljajo sposobne je to."

Nazadnje Šarec napove: "Ampak, volitve pridejo na dnevni red, počasi, a zagotovo!"

Radi rečemo, da se na nogomet in politiko vsi spoznamo in da smo radi pametni za druge, kaj bi morali narediti v tej in...

Posted by Marjan Šarec on Friday, April 9, 2021