Rado Mulej Svet24.si

FOTO: Radu Muleju ohromela polovica obraza

Anika Horvat 2021 - foto Jan Koštric (1) Svet24.si

Anika Horvat sporoča, da je srečna

cigler kralj Reporter.si

Zdaj še minister za delo Janez Cigler Kralj (NSi)...

igor zorčič Svet24.si

Zorčič predlagal razrešitev seje z glasovanjem ...

DOG342X7R5156 Necenzurirano

Kako je Janša uredil cepivo za zdravnika blizu ...

konec-sveta Odkrito.si

Cenzurirajo jih, a oni nas svarijo! Prihaja ...

Tinkara Kovač Odkrito.si

Kdo bo nastopil na letošnjih Melodijah morja in ...

Slovenija

Šarec je Janševo vlado ozmerjal kot "kup nesposobnežev, ki onesposobljajo sposobne", in zagrozil: Ampak, volitve pridejo na dnevni red, počasi, a zagotovo!

Deli na:
Šarec je Janševo vlado ozmerjal kot "kup nesposobnežev, ki onesposobljajo sposobne", in zagrozil: Ampak, volitve pridejo na dnevni red, počasi, a zagotovo!

Janez Janša in Marjan Šarec. - Foto: Primož Lavre

Dnevno dogajanje v zvezi z epidemijo nam zbuja mnoge dvome v odločitve vlade in to zelo upravičeno, pravi prvak LMŠ in nekdanji premier Marjan Šarec.

"Vse deluje precej stihijsko in tudi t.i. 'lockdown' je bilo v bistvu zaprtje vrtcev, šol, knjižnic, galerij in podobne, po mnenju vlade, 'nenujne' infrastrukture. Da športa sploh ne omenjam", piše Šarec na Facebooku.

"Dejstvo je, da ima ta vlada veeeeliiik problem z ustavnostjo in zakonitostjo svojega početja," dodaja in našteva primere, ko so odločitve vlade dobile zaušnice z ustavnega sodišča, nazadnje recimo z zadržanjem določbe odloka, ki omejuje potovanja v države rdečega območja, pa člen v PKP 6, ki podaljšuje rok za akreditacijo zasebnih univerz.

Ukinitev policijske ure vidi kot dokaz, da vlada "dela tja v tri dni, brez kakršne koli razumske podlage. En kup nesposobnežev, ki onesposobljajo sposobne je to."

Nazadnje Šarec napove: "Ampak, volitve pridejo na dnevni red, počasi, a zagotovo!"

Radi rečemo, da se na nogomet in politiko vsi spoznamo in da smo radi pametni za druge, kaj bi morali narediti v tej in...

Posted by Marjan Šarec on Friday, April 9, 2021
Loading...