Rado Mulej Svet24.si

FOTO: Radu Muleju ohromela polovica obraza

Anika Horvat 2021 - foto Jan Koštric (1) Svet24.si

Anika Horvat sporoča, da je srečna

cigler kralj Reporter.si

Zdaj še minister za delo Janez Cigler Kralj (NSi)...

bruslej, policijska ura Svet24.si

Absurd: V petek bo zanje veljala policijska ura ...

DOG342X7R5156 Necenzurirano

Kako je Janša uredil cepivo za zdravnika blizu ...

nikolai-shinkarenko Odkrito.si

Zdravnik se je zažgal, ker je okužil družino

manca Njena.si

Manca Špik po izpovedi o napadih prejela veliko ...

Slovenija

Šarec je Janševo vlado ozmerjal kot "kup nesposobnežev, ki onesposobljajo sposobne", in zagrozil: Ampak, volitve pridejo na dnevni red, počasi, a zagotovo!

Deli na:
Šarec je Janševo vlado ozmerjal kot "kup nesposobnežev, ki onesposobljajo sposobne", in zagrozil: Ampak, volitve pridejo na dnevni red, počasi, a zagotovo!

Janez Janša in Marjan Šarec. - Foto: Primož Lavre

Dnevno dogajanje v zvezi z epidemijo nam zbuja mnoge dvome v odločitve vlade in to zelo upravičeno, pravi prvak LMŠ in nekdanji premier Marjan Šarec.

"Vse deluje precej stihijsko in tudi t.i. 'lockdown' je bilo v bistvu zaprtje vrtcev, šol, knjižnic, galerij in podobne, po mnenju vlade, 'nenujne' infrastrukture. Da športa sploh ne omenjam", piše Šarec na Facebooku.

"Dejstvo je, da ima ta vlada veeeeliiik problem z ustavnostjo in zakonitostjo svojega početja," dodaja in našteva primere, ko so odločitve vlade dobile zaušnice z ustavnega sodišča, nazadnje recimo z zadržanjem določbe odloka, ki omejuje potovanja v države rdečega območja, pa člen v PKP 6, ki podaljšuje rok za akreditacijo zasebnih univerz.

Ukinitev policijske ure vidi kot dokaz, da vlada "dela tja v tri dni, brez kakršne koli razumske podlage. En kup nesposobnežev, ki onesposobljajo sposobne je to."

Nazadnje Šarec napove: "Ampak, volitve pridejo na dnevni red, počasi, a zagotovo!"

Radi rečemo, da se na nogomet in politiko vsi spoznamo in da smo radi pametni za druge, kaj bi morali narediti v tej in...

Posted by Marjan Šarec on Friday, April 9, 2021
Loading...