matej tonin Dobra karma

Matej Tonin: ministrant ali narcis pod žarometi ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 29. septembra

janez-jansa-tasic-valic-zver-sds-tw Reporter.si

Začeli s postopkom razrešitve Andreje Valič ...

meja mejni prehod obrezje hrvaska bobo1 Svet24.si

Od danes iz obmejnih hrvaških županij v ...

Tomi Rumpf Necenzurirano

Počivalškovim se je sfižila nabava zaščitne ...

Melania Trump, melania, trump, melanija trump Odkrito.si

Kaj razkriva Melanijin podpis?

metka Njena.si

Ljubezen po domače: Je pri Metki doma hudo ...

Slovenija

Šarec: Janša naj ovadi sebe in ko bo vlagal ovadbo, naj ga preletijo letala v zahvalo za uspešen spopad z epidemijo

Deli na:
Šarec: Janša naj ovadi sebe in ko bo vlagal ovadbo, naj ga preletijo letala v zahvalo za uspešen spopad z epidemijo

Foto: Primož Lavre

»Janez Janša nam je grozil celo z zaporom. Kaj pa zdaj, ko ima mnogo več okužb? Sebe naj ovadi in ko bo vlagal ovadbo, naj ga preletijo letala v zahvalo za uspešen spopad z epidemijo,« je prvak LMŠ in nekdanji premier Marjan Šarec na Facebooku kritičen do predsednika vlade Janeza Janše.

»Stanje okužb uhaja iz rok in glede na to, kakšno so počeli tik pred prevzemom vlade (ob mnogo manj okuženih), je logično, da bodo spet s prstom kazali drugam, samo nase ne,« piše Parec o porastu števila okužb s koronavirusom. »Današnje stanje okužb kaže na popolno nesposobnost nekega normalnega reševanja problematike od začetkov te vlade pa vse do danes.«

Šarec na Facebooku: Janez Janša nam je grozil celo z zaporom. Kaj pa zdaj, ko ima mnogo več okužb?

»Zdaj pa lahko celo beremo članke v medijih, kako je švedski model uspešen. Ne morem soditi o tem, ker imam premalo podatkov. Vem pa, da tam nimajo tako "razštelane" ekipe, ki enkrat reče tako, še isti dan že drugače, v večini primerov pa nekaj grozi in ustvarja zmedo,« še dodaja.

»Sam sem samoplačniško opravil tudi test, ki je pokazal, da virusa nimam. V izogib raznim bojaznim, ki bi jih ljudje lahko imeli ob srečevanju z menoj, saj so v torek nekateri mislili, da smo vsi v karanteni,« pravi Šarec o pojavu koronavirusa v poslanski skupini LMŠ, zaradi česar je moralo nekaj poslancev stranke oditi v karanteno.Kritičen je tudi do rebalansa proračuna. »Celo tej politični garnituri močno naklonjen Fiskalni svet (ki je ob presežku v prejšnjem proračunu močno jamral in tarnal, kot da smo na robu katastrofe) je ugotovil, da so številke o pomoči podjetjem močno pretirane. Vlado poziva k previdnosti pri dodatnem zadolževanju.«

»Mogoče je pa čas, da gredo sindikati na ulice in prispevajo svoj delež pri zahtevah za normalizacijo države,« na koncu provocira Šarec.

Loading...