Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Ruski snemalec je poškodoval Tino Maze

Deli na:
Ruski snemalec je poškodoval Tino Maze

Foto: Bobo

Tina Maze je na tretjem treningu smuka pred sobotno tekmo za svetovni pokal alpskih smučark v Sočiju dosegla drugi čas treninga in zaostala 1,27 sekunde za najhitrejšo, Američanko Lindsey Vonn, vendar jo je v cilju poškodoval ruski kamerman in Mazejevo so z rešilcem in longeto na vratu odpeljali na preventivni pregled v bolnišnico.

Mazejeva je dejala, da verjetno ne gre za kakšno resnejšo poškodbo. "Prišla sem hitro v cilj in hotela zapeljati mimo kamermana, ki se je ustrašil in mi skočil direktno v smuči. Potem sva se skupaj 'zabila'. Malo me boli glava in mišice. Bila sem povsem sproščena in potem je kar velik šok, ko v telo prileti kaj takega, kot je kamerman," je padec v cilju opisala Mazejeva, drugouvrščena v skupnem seštevku svetovnega pokala.

"Kamerman se je opravičil in dejal, da je bilo to zanj prvič, da je snemal v cilju na takem tekmovanju. Zaletel se je vanjo po prihodu v cilj, zdaj pa gremo v bolnišnico. Upam, da ni nič hujšega," je bil jezen Andrea Massi, vodja ekipe Tine Maze.

Za Vonnovo in Mazejevo je bila tretja Avstrijka Elisabeth Görgl (+1,49). Ilka Štuhec je bila 27. (+3,57), Maruša Ferk, tretja Slovenka, pa 31. (+3,83).