Revija Reporter
Slovenija

Romun se je na odstavnem pasu zaletel v tovornjak in umrl; na primorski avtocesti zastoji

STA

4. jul. 2017 8:20 Osveženo: 10:03 / 09. 8. 2017

Deli na:

Primorska avtocesta je zaprta med priključkom Unec in počivališčem Ravbarkomanda v smeri Kopra zaradi prometne nesreče, v kateri je ena oseba umrla.

Zaradi nesreče nastajajo zastoji že med Vrhniko in Uncem ter na regionalni cesti skozi Postojno, piše na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.
 
Zaprta sta tudi uvoza na avtocesto na Logatcu in na Uncu, promet pa je na priključku Unec preusmerjen z avtoceste, še piše na spletni strani prometno-informacijskega centra. Sicer pa voznikom osebnih vozil prometno-informacijski center priporoča izvoza Vrhnika in Logatec proti Kopru in proti Novi Gorici.

Danes se je namreč ob 4.20 na avtocesti iz smeri Unca proti Postojni zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 29-letni voznik osebnega vozila iz Romunije, so sporočili iz Policijske uprave Koper.

Voznik osebnega avtomobila je iz neznanega razloga zapeljal na odstavno nišo in trčil v zadnji del ustavljenega tovornega vozila ter na kraju nesreče umrl. Avtocesta je na tem delu zaprta zaradi ogleda kraja nesreče in odstranjevanja njenih posledic.