sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Reporter prehaja pod novega založnika

Deli na:
Reporter prehaja pod novega založnika

Foto: Primož Lavre

Spoštovane bralke in bralci, s prvim julijem 2016 revija Reporter prehaja pod novega založnika. Namesto Prave smeri bo po novem Reporter izdajalo podjetje Reporter media. Novinarska ekipa in uredniška politika ostajata nespremenjeni.

Ob tej priložnosti se Vam, drage bralke in bralci zahvaljujemo za izkazano zaupanje in Vam dajemo zavezo, da bo tudi pod novim založnikom Reporter, tako v tiskani verziji kot spletni izdaji, ostal tak, kot ste ga poznali doslej. Še naprej bo v javnost prinašal informacije in mnenja, ki v drugih medijih ostajajo zapostavljena. Raziskoval bo temne plati slovenske tranzicije in opravljal nadzorno funkcijo v družbi – sledil tokovom denarja in gledali pod prste vsem tistim, ki imajo politično, gospodarsko, finančno in družbeno moč. Trudili se bomo objavljati čim več ekskluzivnih zgodb, zanimivih intervjujev in provokativnih kolumn. Ljudski rek pravi, da se za dobrim konjem vedno kadi, to vsa leta od ustanovitve velja tudi za Reporter.

Reporter je v maju praznoval osmo leto izhajanja. Revija vsa ta leta kljub težkim razmerah na medijskem trgu ohranja stabilno naklado in posluje pozitivno. Reporter velja za eno redkih medijskih zgodb o uspehu, in prepričani smo, da bo tako tudi naprej pod novim založnikom. Zavedamo se, drage bralke in bralci, da je naša nadaljnja pot predvsem odvisna od Vašega zaupanja, saj nas vsa ta leta spremljate in vsak teden zvesto kupujete revijo.

Obljubljamo Vam, da se vašemu zaupanju ne bomo izneverili, zato ostanite še naprej naši zvesti bralci.

Silvester Šurla, odgovorni urednik Reporterja

 

Uredništvo revije se je s ponedeljkom, 20. junijem, preselilo na novo lokacijo. Po novem nas najdete na Likozarjevi ulici 3, v četrtem nadstropju poslovne stavbe ob stari tiskarni Dela. Telefonske številke in drugi kontakti ostajajo enaki.