oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Reporter 09

Deli na:

Novi Reporter na naslovnici prinaša luksuzno dvanajst metrov dolgo jahto Princess 38 ministra za zdravje Boruta Miklavčiča, ki se je odločil za divjo plovbo skozi slovensko zdravstvo. V senci novih ukrepov za racionalizacijo zdravstvene blagajne se minister Miklavčič sonči in razvaja na svoji jahti. Objavljamo analizo stotih dni Pahorjeve vlade, ki spominja na razglašeni orkester - tudi zato, ker nihče ne upošteva avtoritete njegovega dirigenta. Priljubljenost Pahorjeve vlade je strmoglavila na raven, ki si jo je prejšnji premier Janez Janša prislužil šele na polovici mandata. Pahorjevo vlado so posebej za Reporter ocenili sociolog Matej Makarovič, komunikolog Dejan Verčič in ekonomist Rado Pezdir.

Novi Reporter na naslovnici prinaša luksuzno dvanajst metrov dolgo jahto Princess 38 ministra za zdravje Boruta Miklavčiča, ki se je odločil za divjo plovbo skozi slovensko zdravstvo. V senci novih ukrepov za racionalizacijo zdravstvene blagajne se minister Miklavčič sonči in razvaja na svoji jahti.

Objavljamo analizo stotih dni Pahorjeve vlade, ki spominja na razglašeni orkester - tudi zato, ker nihče ne upošteva avtoritete njegovega dirigenta. Priljubljenost Pahorjeve vlade je strmoglavila na raven, ki si jo je prejšnji premier Janez Janša prislužil šele na polovici mandata. Pahorjevo vlado so posebej za Reporter ocenili sociolog Matej Makarovič, komunikolog Dejan Verčič in ekonomist Rado Pezdir.

V novem Reporterju lahko preberete intervjuje z evropskim poslancem Nove Slovenije Lojzetom Peterletom, dekanom ljubljanske Pravne fakultete Rajkom Pirnatom in medijskim zvezdnikom Jonasom Žnidaršičem. Napisali pa smo tudi zgodo o LDS, ki jo je njena predsednica Katarina Kresal spremenila v malo stranko velikih tajkunov.

V Reporterju smo nadaljevali s pisanjem o blokadi afere Mobitel na ljubljanskem okrožnem sodišču, razkrivamo pa tudi sporno privatizacijo podjetja Elektroservisi. Esej o ljubljanskem betonskem županu Jankoviću je spisal Anže Logar, antropologinja Maja Sunčič pa se je pred 8. marcem razpisala o fenomenu praznovanja žensk.