pia filipcic 1 Odkrito.si

Znana Slovenka s hudo poškodbo glave

andrew freund Svet24.si

Našli pogrešanega 5-letnika. V plastiko ovito ...

Svetlobni delavci Petisvet.si

Čigav prihod napoveduje stara prerokba?!

nesreča, avtocesta bošnjaci Svet24.si

Voznik avta z ljubljanskimi tablicami zaspal in ...

meghan markle Svet24.si

Meghan Markle ima izgovor, da ji ne bo treba ...

gaja Njena.si

S taktiko do zmage: Gaja Rozman postala ...

luka šulić Njena.si

Slovenski glasbenik pokazal ženin nosečniški ...

Slovenija

Reporter 07

Deli na:

V novem Reporterju objavljamo ekskluzivni intervju z neustrašnim človekoljubom in svetovnim popotnikom Tomom Križnarjem, ki to sredo znova odhaja v osrčje črne celine – na mejo med Čadom in Sudanom.

V novem Reporterju objavljamo ekskluzivni intervju z neustrašnim človekoljubom in svetovnim popotnikom Tomom Križnarjem, ki to sredo znova odhaja v osrčje črne celine – na mejo med Čadom in Sudanom.

Novinarka Reporterja je na domovih obiskala nekdanje generale agresorske JLA, ki od Slovenije zahtevajo visoke vojaške pokojnine. General Marijan Čad, nekdanji poveljnik reškega korupusa, ki danes živi v Dolu pri Ljubljani, še vedno trdi, da v Sloveniji leta 1991 ni bilo vojne, temveč je po njegovem šlo le za premik tankov nekdanje jugoslovanske armade na zahodne meje. General Čad poziva nekdanjega predsednika republike Milana Kučana, da razčisti, kdo je ubil Ivana Krambergerja. Na drugi strani pa Srečko Lisjak, veteran vojne za Slovenijo, v intervjuju za Reporter pravi, da v primeru, če bi generalom uspelo s pokojninami, bi se agresija na Slovenijo celo izplačala. Po njegovem je vsaj moralno hudo sporno, da tisti, ki ti je z orožjem ogrožal svobodno domovino, zdaj zahteva, da mu to še plačaš.

V novem Reporterju smo prešteli, koliko kavic si je z lastnega žepa plačal premier Borut Pahor in preverili ali mu s takšno demagoško obliko varčevanja sledijo tudi njegovi ministri.  Preverili pa smo tudi, zakaj Slovenija ne sledi zgledu Nemčije, Italije in Španije, kjer državljane ob nakupu novega avtomobila nagradijo z bonusom do 2500 evrov. Direktor metliške Kolpe Mirjan Kulovec pa je v pogovoru za Reporter povedal, da nepovratna sredstva niso zdrava, saj tako kot pridejo, tudi gredo. Po njegovem denarja, ki ga ne zaslužiš, ne znaš ceniti.

Loading...