martin sagner Svet24.si

Vinko Šimek je žalosten: umrl je Dudek

polna luna Dobra karma

Obrestovalo se vam bo, če na polno luno delate ...

alec baldwin, hilaria baldwin Svet24.si

Zvezdnikova žena doživela še drugi spontani splav

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Kmalu bodo plače višje, a tudi računi

Vili Resnik-iskreno Nova Dobra karma

"Kaj sem preživljal kot otrok v reji, si ljudje ...

sandra Njena.si

Doma ima sanjskega moškega, a odhaja v šov ...

JAN IN TILEN KLOBASA Njena.si

Kdo se je znesel nad mamo dvojčkov Klobasa?!

Slovenija

Rdeči in zeleni: kdo so strici iz ozadja v Levici Luke Mesca

Deli na:
Rdeči in zeleni: kdo so strici iz ozadja v Levici Luke Mesca

V Levici ima vse več besede vodja poslancev Koprčan Matej T. Vatovec. Namestnica koordinatorja Luke Mesca Violeta Tomić, proslula vodilna kandidatka evropske in domače Levice, je umolknila. - Foto: Primož Lavre

Stranka Levica čaka na ugodne okoliščine – hudo gospodarsko krizo in vojne - , ko bi sprožila proces odprave kapitalizma. Med tem čakanjem mukotrpno sodeluje z vlado Marjana Šarca.

Pogledali smo, kako razmišlja vodilni pogajalec vodja poslanske skupine dr. Matej Tašner Vatovec, ključni mož Levice, ki je vodil znamenito 13. urno obstrukcijo odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide. Za filozofa Vatovca, denimo, je vse pogostejše omenjanje hibridnih in kibernetskih groženj samo priročen izgovor za napihovanje obrambnih izdatkov.

Zaradi česa je za političnega analitika Sebastjana Jeretiča neizbežen dokončni razkol med koalicijo in Levico in zakaj so v Levici vse bolj živčni, radikalni in ideološki?

Ali lahko ministri svoje ambicije dvignejo na raven pričakovanj pravljične Levice, ki gre na vse ali nič? Kdo bo prvi drznil – v kolesarskem žargonu – izskočiti iz karavane?

S katerimi besedami je koordinator Levice Luka mesec še enkrat izpričal, da je marksizem sekularna oblika eshatologije. Zlo vsega sveta je zbrano na enem mestu in ima eno staro ime – kapitalizem.

VEČ V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

loading...
Loading...