vročina, moški, park Svet24.si

Po ohladitvi nas čaka prvi vročinski val

robert tomazin Svet24.si

Janševi politični nastavljenci že izgubljajo ...

piarovci lobisti-2 Necenzurirano

To so zmagovalci Janševega pohoda na medije in ...

branko grims Reporter.si

Sramota, kaj počne Branko Grims: na twitterju ...

doncic Ekipa24.si

Auč, naravnost v ... Curry Dončiću pokazal, ...

charlotte Odkrito.si

Tega Kate Middleton ne sme narediti!

cristiano georgina 22 Ekipa24.si

Uh, kako je seksi! Ronaldova zaročenka po smrti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Razpad Levice? Stranko zapustila še Violeta Tomić, ki je ob tem Nataši Sukič sporočila, naj bo tiho!

Deli na:
Razpad Levice? Stranko zapustila še Violeta Tomić, ki je ob tem Nataši Sukič sporočila, naj bo tiho!

Poslanka Levice Violeta Tomić. - Foto: Bobo

Poslanka Violeta Tomić je za portal N1 potrdila, da zapušča stranko Levica. Že dopoldne je Večeru povedala, da na prihajajočih volitvah ne bo kandidirala na listi Levice.

Tomićeva je stranki obrnila hrbet, ker so ji namesto v Ljubljani, kjer živi že 40 let, ponujali kandidaturo v Mariboru. »Če si volilne okraje delimo tam, kjer so najvišji ratingi, smo zgrešili svoje poslanstvo in bistvo,« je izjavila za Večer.

Vmes se je danes na facebooku zapletla še v prepir s poslanko Levice Natašo Sukič, ki se je obregnila ob prestope poslancev, kot je bil nedavni Željka Ciglerja iz Levice v SD, pri čemer je bila Sukičeva kritična do »kameleonstva« takih poslancev.

»Suki, NEHAJ!!! Se ti ne zdi, da si lahko kdaj tudi tiho?? Predvsem če nisi vprašana,« je zabrusila Sukičevi Tomićeva (ki, ironično, ne slovi po tem, da bi znala biti tiho). Stranki je ob tem očitala, da je njen najljubši šport brcanje človeka, ko je na tleh.

Levica je tako izgubila še tretjega poslanca: pred Ciglerjem je že marca lani stranko zapustil poslanec Franc Trček, ki je prestopil v SD. Med Tomićevo in stranko je nekajkrat vidno počilo, denimo ob njeni blamaži na evropskih volitvah 2019, ko se je kot eden dveh vodilnih kandidatov evropske levice v javnih nastopih vse prej kot izkazala. Nazadnje so se grdo gledali zaradi njenega zavračanja cepljenja in promoviranja od stroke neodobrenih zdravil za covid. Iz zanesljivih virov smo tudi izvedeli, da se je Tomićeva zanimala za prestop v LMŠ, a so jo zaradi njenega anticepilstva zavrnili.

Foto: zajem zaslona - Facebook