Praznični hvala 2022 - Ljubljana Jože Svet24.si

»Malo je takšnih ljudi, ki se jih človek ...

FjBakjJaYAcyA5M Svet24.si

FOTO: ZDA prvič po 30 letih razkrile nov nevidni ...

damjan-žugelj Necenzurirano

NPU preiskuje tajno bazo podatkov za SDS

matej tonin vrtovec nsi bobo Reporter.si

Obračun na FB: Ivan Kenda označil Mateja Tonina ...

doncic dallas 22 Ekipa24.si

Uh, je bil besen! Dončić v podaljšku znorel ...

eva-peternelj Njena.si

Exatlon dojenček: Zgodilo se je zelo ...

Albert Riera Ekipa24.si

Takšnega ga še niste videli! Besni Riera udaril ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: kaj je priznal Janša?

Deli na:
Razkrito ozadje Logarjeve kandidature: kaj je priznal Janša?

Anže Logar in Janez Janša sta staknila glavi - gre za projekt vzpostavljanja novega vodje stranke za naslednje volitve? - Foto: Primož Lavre

Anže Logar je lahko vse, pravi predsednik SDS Janez Janša, njegova prihodnost je svetla, a mora s svojim politični kapitalom ravnati načelno. Kaj je imel s tem v mislih? Gotovo je bilo v Logarjevih nastopih kot predsedniškega kandidata precej pragmatizma in zato manj načelnosti.

Je bil res Janša tisti, ki je Logarju svetoval, naj za predsednika države kandidira samo s podpisi volivk in volivcev in ne tudi s podporo stranke, kot je nameraval Logar?  

Ali gre za Janšev in Logarjev projekt vzpostavljanje novega vodje stranke za naslednje volitve, oziroma ali ni Logar zadnji Janšev projekt? Kdorkoli bo naslednjič predlagan in izvoljen za predsednika SDS, bo imel njegovo pomoč in podporo, pravi Janša.

Ni ostalo neopaženo, da je Logarju uspelo nagovoriti izdatno več volivk in volivcev od njegovega šefa. ali Logarjev politični kapital več kot 400.000 volivcev vendarle res tako velik?

Mar Logarjev častni nastop vendarle ne nadaljuje neslavno statistiko večino časa v opozicijo potisnjenega političnega bloka, ki ga je zastopal?

Mar res SDS ni izgubila volitve in so ga polomili partnerji, ki niso prišli v parlament, kot pravi v intervjuju za Demokracijo janez Janša?  

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24