princ harry Svet24.si

FOTO: Harry prispel k soprogi in sinu, Meghan po ...

new york nebo modro eksplozija yt Dobra karma

Tedenski horoskop: dovolite si biti ...

robert-roškar Svet24.si

FOTO in VIDEO: Zakaj je Roškar prodajalki pokazal...

grosuplje, streljanje, 21.-1 Svet24.si

Krvava drama v Grosuplju: 44-letnik umoril ...

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj takole uživa v vročem Dubaju

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Slovenija

Razkačeni Jelinčič neusmiljeno udaril po Moniki: K meni je prišla gola in bosa, zdaj hoče vilo na morju in pol hiše v Ljubljani!

Deli na:
Razkačeni Jelinčič neusmiljeno udaril po Moniki: K meni je prišla gola in bosa, zdaj hoče vilo na morju in pol hiše v Ljubljani!

Foto: arhiv

Zmago Jelinčič in za zdaj še soproga Monika Zupanc Jelinčič sta se danes soočila na okrožnem sodišču v Ljubljani, kjer prvak Slovenske nacionalne stranke zahteva razveljavitev darilne pogodbe za 667.000 evrov, ki jih je pred leti podaril Moniki.

S tem denarjem je žena kupila parcelo v Žusterni, na kateri je do danes zrasla razkošna in še vedno ne čisto končana vila. Denar nazaj, zdaj vztraja besni Jelinčič, ki trdi, da je bil denar namenjen izključno nakupu parcele. Zakonca se zdaj ločujeta in Monika naj bi v ločitvenem postopku želela obdržati vilo na morju in morda še kaj drugega.

»Gospa Jelinčič je prišla k meni gola in bosa, zdaj pa hoče imeti vilo in parcelo na morju in še pol hiše v Ljubljani,« je novinarjem pred sodiščem povedal Jelinčič. Razlagal je, da je Moniki denar za parcelo podaril, ker je bil vanjo zaljubljen in jo je želel osrečiti z vilo na morju. Zdaj je ljubezni očitno konec in Jelinčič hoče denar nazaj.

Moniki očita, da je dobila vse, kar je želela. »Svojo plačo je potrošila za cunjice in čevlje, če ji jih nisem kupil jaz. Jaz sem skrbel za družino in plačeval stroške,« trdi Jelinčič. Denar za parcelo je bil izključno moj, vztraja prvak SNS, ki pravi, da je šlo za njegove prihranke in denar, ki ga je zaslužil s prodajo umetnin. 667 tisočakov ji je sicer podaril že leta 2011, darilna pogodba pa je bila sklenjena šele tri leta kasneje, menda zaradi svarila Monikine mame, ki naj bi Jelinčiča opozorila, naj pazi, kako ravna s premoženjem.Monika odgovarja, da je darilno pogodbo sklenila po nasvetu moža, odvetnika in finančnega svetovalca. Dodaja še, da ni dobro vedela, kaj je podpisala, ker Jelinčiča  menda nikdar ni smela kaj preveč spraševati.

»Bila je gospa, ki je imela vse in preveč. Zdaj ima bogatega ljubimca, 10 let mlajšega, in je na poti, kamor je hotela iti,« je oster Jelinčič. Omenjeni ljubimec, Rok Miklič, je Moniko spremljal na sodišče, a pred novinarji sta oba molčala.

Želim, da nekaj ostane za hčerki in da njuna mama skupaj z ljubimcem ne bo vsega zapravila, je novinarjem dejal Jelinčič. Zakonca, ki sta se poročila leta 2003, imata namreč dve najstniški hčerki. Poslanec še pravi, da ima zdaj občutek, da Monika »intenzivno dela na tem, da bi hčerki odvrnila od mene.«

loading...
Loading...