Mario Galunič Dobra karma

Iskreni Mario Galunič: 'Ženske mojega življenja...

hipiji Svet24.si

Razgnali pripadnike »kulta,« ki so se zbrali ...

jansa nova24tv Reporter.si

Na strankarski televiziji SDS med intervjujem s ...

nakupovanje, trgovina Svet24.si

Trgovine bodo ob nedeljah in dela prostih dneh ...

20200316-00995849 Necenzurirano

Počivalškovim se je sfižila nabava zaščitne ...

Melania Trump, melania, trump, melanija trump Odkrito.si

Kaj razkriva Melanijin podpis?

metka Njena.si

Ljubezen po domače: Je pri Metki doma hudo ...

Slovenija

Psihoterapevt Roman Vodeb: Julija Adlešič se je ujela v past kronanega psihopata

Deli na:
Psihoterapevt Roman Vodeb: Julija Adlešič se je ujela v past kronanega psihopata

Roman Vodeb - Foto: Primož Lavre

Psihoterapevt in psihoanalitik mag.mag. Roman Vodeb je v intervjuju za Reporter pojasnil, v čem se priprti Sebastien Abramov (prej Sebastian Colarič), ki je svoje dekle Julijo nagovoril, naj si z namenom pridobitve zavarovalniške odškodnine odreže roko, razlikuje od serijskih morilcev, kot sta bila Silvo Plut in Metod Trobec.

Zakaj Vodebu svojevrsten fenomen, ko dekle raje za celo življenje izgubi roko kot partnerja, pomeni teoretsko enigmo? Vodeb pojasnjuje, kakšna je lahko bila morebitna kalkulacija Abramova, naslovljena na Julijo.

Izvemo za razloge, čemu bi se moralo Julijo obravnavati kot žrtev in ne kot sostorilko ter kaj vse bi morala storiti država za žrtev psihopata?

Mag. Mag. Vodeb pojasnjuje vpletenost staršev Sebastiena Abramova in kako sta bili porazdeljeni njuni vlogi med odraščanjem Abramova. Kdo je glavni krivec za njegovo psihopatijo?


Vodeb pove, kdaj in pod kakšnimi pogoji  nastanejo serijski morilci, ki so v Ameriki najbolj proučevana klientela ljudi. Na kakšen način bi lahko vsaka družbo poskrbela za normalizacijo, da bi bilo v njej čim manj psihopatov, serijskih morilcev?

Zakaj prihaja do napačnih ocen policistov in kriminalistov o prihodnjih ravnanjih kriminalnih storilcev in zakaj policija ni pripravljena upoštevati mnenja strokovnjakov, tudi mnenja Vodeba o tem, da je v omenjenih primerih treba nujno  uporabiti detektor laži, nato še hipnozo ter nevro-lingvistično programiranje?

Kaj vse mora sovpadati, da pride v neki družbi  do porasta ali upadanja teh kriminalnih anomalij in kje so razlogi, da mag. mag. Vodeb že vrsto let preučuje te primere?

VSE TO IN ŠE VEČ V INTERVJUJU Z ROMANOM VODEBOM V TISKANEM REPORTERJU IN TRAFIKI24

Loading...