Femme fatale: Snežana Vukmirović Odkrito.si

Slovo lepe slovenske športnice

krogla Svet24.si

Vse velike skrivnosti lepih magičnih krogel

maček, ura, poletni čas, nastavitev ure Svet24.si

Ne pozabite, ponoči premikamo ure!

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

barva las Najstnica.si

Trend pričesk, ki vas bo navdušil

Dragojevič Njena.si

Oliver Dragojević se bori!

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

Slovenija

Prvaki kriptovalut: Slovenci, ki mastno služijo z bitcoini

Deli na:
Prvaki kriptovalut: Slovenci, ki mastno služijo z bitcoini

Foto: Profimedia

Prvak med digitalnimi valutami bitcoin je bil v letu 2017 na višku svoje rasti vreden skoraj 20.000 dolarjev. Kar nekah Slovencev je z njim fantastično obogatelo.

Zgodba leta 2017 v poslovnem svetu so bile kriptovalute, ki so nase opozarjale s kar absurdno rastjo vrednosti. Prvak med njimi je bil bitcoin, najvrednejša, najbolj razširjena in najbolj znana digitalna valuta, ki je še posebej obsedla Slovence. Po zanimanju za bitcoin smo med vodilnimi narodi v svetu, podjetni Slovenci pa imajo pomembno vlogo pri razvoju, popularizaciji in tudi služenju s kriptovalutami.

V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o tem, ali je skorajšnji zlom trga kriptovalut neizbežen; koliko bi zaslužili, če bi leta 2010 kupili bitcoine; katera kriptovaluta je imela v letu 2017 rekordno rast; kdo so najbogatejši Slovenci v svetu kriptovalut in kdo so najbogatejši Zemljani; katere so slovenske kriptozgodbe o uspehu; zakaj je bitcoin nepraktično plačilno sredstvo; kaj bitcoin čaka v letu 2018 in kakšno vrednost lahko doseže v novem letu.