gaber 2 Odkrito.si

Slovenski športnik tik po porodu ovekovečil ...

Andrej Nahtigal Svet24.si

Poslovil se je zvezdnik Usodnega vina

meghan markle-6 Svet24.si

Panika: objavljene gole fotografije Meghan Markle?...

volitve v rusiji, dvojno glasovanje Svet24.si

FOTO: Enojajčni dvojčki? Ne, zabaviščni park ...

Kendall Jenner Najstnica.si

Kendall Jenner ima kar tri tatuje!

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

Burak Özçivit poroka Njena.si

Burak o govoricah: Se ločuje ali bo postal očka?

Slovenija

Prikrita hobotnica: poslovno omrežje Gregorja Golobiča

Deli na:
Prikrita hobotnica: poslovno omrežje Gregorja Golobiča

Foto: Bobo - Gregor Golobič.

Propadli politik Gregor Golobič je na seji preiskovalne komisije razpredal o ljudeh, ki so okradli državo, zanemaril pa je svojo vlogo pri kadrovanju teh ljudi.

»Sem na sestanku,« je odgovoril propadli politik Gregor Golobič, ko smo ga vprašali, kje je zdaj zaposlen. Pred nastopom v preiskovalni komisiji o TEŠ 6, kjer se je soočil s takratnim premierjem Borutom Pahorjem, je zaprl status samostojnega podjetnika. Že prej je sodeloval s hčerinsko družbo Ultre iz Maribora in se hvali, da svetuje naftnim družbam. Toda dobri poznavalci pravijo, da je njegova zaposlitev zgolj krinka, saj še naprej kadruje po državnih podjetjih. Razkrivamo tudi, kaj počnejo njegovi nekdanji sodelavci in po katerih še vedno obvladuje slovensko paradržavo.

V tiskani izdaji in v Trafiki24 več o tem, kako je propadli politik Golobič nekaj časa prejemal poslansko nadomestilo, nato še za brezposelnost; o življenju od »od ljubega kruhka« in kakšne dohodke ima prijavljene; s katerimi podjetji sodeluje in kakšne posle imajo v Sloveniji; o Golobičevih prstnih odtisih v vladi; kaj počnejo Golobičevi ljudje, ki so ostali v politiki; kako prihajajo Golobičevi kadri v SDH, DUTB in NLB ali pa krožijo po teh ustanovah; zakaj je v energetiki, telekomunikacijah in in medijih še vedno ogromno njegovih kadrov; o skritih prihodkih Bogdana Biščaka.