pošta, poštar, poštni delavec Svet24.si

Sindikat upravo Pošte Slovenije obtožuje vdora v...

sava dolinka, alge Svet24.si

Ugotavljali bodo, zakaj so se razrasle alge v Savi...

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Prekmurski kandidat SMC: »Če se vam jebe za nas, se nam jebe za vas.«

Deli na:
Prekmurski kandidat SMC: »Če se vam jebe za nas, se nam jebe za vas.«

Cerarjevi aduti za nedeljske volitve v Državni zbor: »Če se vam jebe za nas, se nam jebe za vas.«

To je le eden manj sočnih stavkov,ki jih ob petkih v »satirični« oddaji Zamurjenci na Murskem valu lahko slišite iz ust njenega soavtorja Duška Radiča Vaneka, ko se je z ostalimi ustvarjalci oddaje pogovarjal o udeležbi za evropske volitve.

O predlagateljih referenduma o noveli arhivskega zakona, ki ga je predlagala SDS: »Po arhivih tako kopajo, ker bi Janša rad našel dokaz, da je bil njegov oče partizan in ne domobranec….. . … naj Janša, ko bo v zaporu, kopa po arhivih tako dolgo, da bo sam postal del arhiva….«

Več kot dobrodošla je bila za ustvarjalce Zamurjencev pravnomočna sodba, po kateri mora Janez Janša za dve leti v zapor: »Kaj bo z zaporom za Janšo? Morda bo ob neznani uri, v neznanem kraju, v neznani zapor… Janša piše novo knjigo, po Prekmikih bo naslov Zapahi….v lekarni na Tromostovju si je kupoval zdravilo proti »zaprtju«.

Seveda so se lotili tudi državnozborskih volitev, Dušan Radič pa mimogrede pljune: »Si predstavljate, da bi njegovi (Janševi) dobili volitve, pa imamo premiera v zaporu. To je pri nas vsemogoče…morda bodo odločilni glasovi iz Hrvaške, morda bo celo Sanader volil, lahko bi bila celo skupaj,« so poslušalstvo Zamurjenci, Radič in njegovi napeljevali k sklepu, da bo Janez Janša pred zaporom pobegnil na Hrvaško, celo Argentino.

Tovrstno zlivanje gnojnice na račun največje parlamentarne stranke in Janeza Janše si je Dušan Radič, ki je v oddaji nič kolikokrat povedal, da v Državnem zboru sedi 90 idiotov, in da se vsak pameten človek izogne, dovoljeval,vse do dneva, ko se je pričela uradna 30 dnevna predvolilna kampanja. Kar naekrat ga ni bilo več v Zamurjencih, zato pa je postal paradni konj stranke Mira Cerarja, ki se mu glede na javnomnenjske ankete celo obeta, da bo prišel v DZ. Seveda njegovi soustvarjalci Zamurjencev še vedno pridno zlivajo gnojnico, hvalijo čase socializma: »V nekdanji SFRJot je bilo bolje, ni bilo brezposelnih, nihče ni prekopaval po arhivih….nekoč se ni dalo toliko krasti kot zdaj.«

Vendar, Dušan Radič alias Vanek gre na volitve, morda celo pride v Državni zbor? Bo tudi tam izrekel svoj znani stavek: »Če se vam jebe za nas, se nam jebe za vas.« V tem času pa na Murskem valu še vedno pridno bere reklamna sporočila.

V sestrski firmi, v Podjetju za informiranje, ki je v 100 odstotni lasti Petanovega Dnevnika, pa so minuli četrtek na prvi strani objavili karikaturo, s katero so, tako kot na Murskem valu, prestopili prag dobrega okusa, kajti Janeza Janšo so poistovetili z dvema zločincema, Josipom Brozom in Slobodanom Miloševićem.