sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Pozor! Policija išče nevarnega Viktorja Čavića, ki je morda tudi oborožen

Deli na:
Pozor! Policija išče nevarnega Viktorja Čavića, ki je morda tudi oborožen

Foto: PU Ljubljana

Policija zaradi sumov kaznivih dejanj roparske tatvine in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi išče Viktorja Čavića iz Hrastnika. Čavić je visok okoli 175 centimetrov in črnih kratkih las. Policija dopušča možnost, da ima 40-letnik, ki je bil v preteklosti že obsojen za nasilna kazniva dejanja, pri sebi orožje.

V noči na petek, ko je Čavić zapustil zdravstveno ustanovo, je bil oblečen v trenerko bolnišnice in obut v copate, so zapisali na Policijski upravi (PU) Ljubljana.

Oseba bi bila po navedbah policije lahko oborožena, obenem pa ima znake posttravmatskega stresnega sindroma, zato policija ne izključuje nevarnosti za okolico. Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi ali pa jo opazili, naproša, da o tem obvestijo policijo na interventno številko 113. Prav tako na policiji vsem svetujejo, naj ne vzpostavljajo stika z osebo.

Policisti na območju Zasavja trenutno izvajajo vse aktivnosti, da bi prijeli iskanega. V aktivnosti so poleg policistov vključeni tudi policisti Generalne policijske uprave in policijski helikopter. Osebo naj bi včeraj sicer opazili v Trbovljah.

Vse, ki se znajdejo na območju, kjer policisti izvajajo aktivnosti, pa policija še prosi, da upoštevajo navodila policistov, so zapisali na PU Ljubljana.